Pelin asennus

 • Lukukerrat Lukukerrat: 262
 • Päivitetty Päivitetty:
 • FiveM Lataus ja Asennus:

  1. Lataa FiveM Sovellus täältä: https://fivem.net/

  2. Liitä lataamasi "FiveM.exe" tiedosto GTA 5:n asennuskansioon. Jos pelisi on steam-versio, löydät asennuskansion navigoimalla steamista: Game Library -> Grand Theft Auto: V -> Mouse2 -> Properties -> Local Files -> Browse Local Files. Rockstar Social Club versiolla mitä oletettavammin voit klikata GTA 5 pikakuvakettasi, ja navigoida siitä asennuskansioosi.

  3. Käynnistä FiveM.exe. Ensi kertaa asentaessa FiveM pyytää sinua osoittamaan, missä GTA 5 asennuskansiosi sijaitsee. Navigoi samaan kansioon kun mihin FiveM.exe tiedoston liitit. (tämän kohdan pitäisi skippaantua mutta jostain syystä niin ei aina käy.)

  4. FiveM.exe asentaa tarvittavat tiedostot GTA 5 asennuskansioosi.

  5. FiveM on nyt asennettu.

  FarssiRP:n palvelimelle yhdistäminen:

  Voit liittyä palvelimelle joko etsien palvelimen palvelinluettelosta tai käyttämällä Direct Connect ominaisuutta. Serverin IP on: 95.216.36.254

  Ensikertaa Farssilla:

  On ehdottoman tärkeää, että luet Säännöt heti yhdistäessäsi, tai vielä parempaa, ennen sitä. On myös erittäin suotavaa että liittyisit myös Discord-palvelimelle.

  FarssiRP:n Discord: https://discord.farssi.net

  Ensimmäisinä päivinä saatat löytää itsesi tekemästä pieniä virheitä (FailRP, Komennot sekä Bindit hukassa). Yritä roolipelata nämä tilanteet parhaalla mahdollisella tavalla ja tee selväksi muille, että virhe on tapahtunut.

  Jos sinulla on kysyttävää, voit rohkeasti tavoitella muita pelaajia discord palvelimella sekä täällä foorumeilla. Parempi on kysyä kuin ruveta sooloilemaan. Sääntörikkomuksia ei katsota hyvällä.