Panokset, aseet ja ampuminen

 • Lukukerrat Lukukerrat: 674
 • Päivitetty Päivitetty:
 • FarssiRP llä aseitten käyttö on melko erillaista kun muualla. Olemme tehneet muutoksia aseiden käsittelyyn ja itse aseisiin monien syiden vuoksi.

  Panokset ja lippaat:
  Pääsääntöisesti kaikki Aseet käyttävät lippaita. Poikkeuksiakin toki on. Jotkut Aseet syövät vain pelkkiä panoksia suoraan, ilman lipasta. Lippaiden koot voi osittain olettaa, esim rynnäkkökivääri käyttää 30-panoksista lipasta ja suurinosa pistooleista 12 panoksista 9mm. lipasta.

  Kaliiberilla on myös väliä. Esim 5.56 lippaat eivät luonnollisesti sovi kaikkiin AK tyyppisiin aseisiin, tai välttämättä muihin rynnäkkökivääreihin. Sama ongelma sinulle tulee vastaan myös pistooleissa. Osa pistooleista käyttää .45 luoteja ja osa 9mm luoteja.

  Muista, että vain täysi lipas menee aseeseen, joten pidä huoli että olet lipastanut panokset ja sinulla on tarpeeksi lippaita mukana, minne ikinä oletkaan menossa.

  Lippaan panostus onnistuu käyttämällä haluttu tyhjä lipas inventoryssä. Sinulla pitää olla tällöin lippaan tarvitsemat ammukset(oikeaa kaliiberiä) taskussasi myös. Lippaan täytössä menee sitten hetki. Mitä pidempi lipas, sitä pidempään lipasta joudut täyttämään.

  Vinkki: Jos olet jo hyvin saanut ovea jalanväliin palvelimelle, kannattaa lippaat ostaa täysinä muilta pelaajilta. Keskitä ase-arsenaalisi vain tietyntyyppisiin aseisiin mistä tykkäät ja varustele ne. Myy loput Aseet pois ja osta täysiä lippaita, jolloin sinun ei tarvitse nähdä vaivaa täyttääksesi lippaat. Säästät itse aikaa ja luot samalla RP skenaariota palvelimelle!


  Aseiden käyttö: Jokaisesta aseesta löytyy varmistin. Löydät tämän C-napista. Samasta napista voi myös säätää automaattiaseiden ampumistyyppiä täysiautomaattiin, sarjaan tai singlefireen.
  Täysautomaatti:
  unknown.png
  Sarja:
  1630683490924.png
  Singlefire:
  1630683469103.png
  Varmistin päällä: Vq9Vv7x - Imgur.png (ase ei laukea tällöin ennen kuin varmistimen ottaa pois)

  Ampuminen ja rekyyli: Saatat huomata rynnäkkökivääreillä ampuessasi että niillä ei kannata ampua nappi pohjassa. Aseet potkivat paljon, mutta damage jota ne tuottaa on myös sen mukaista.

  Aseiden hankinta

  Aseita voi hankkia itse rakentamalla, ostamalla muilta pelaajilta ja jengiläisiltä, airdropeista, asekaupan ryöstöstä, kaatuneilta poliiseilta, sukeltelemalla, pimeästä marketista yms. Keinoja on monia!
 • Lataa...