Asunnot

  • Lukukerrat Lukukerrat: 548
  • Päivitetty Päivitetty:
  • Mikä on asunto? -Asunto on pelaajan oma talo, joka voi sijaita melkeinpä missä tahansa saarella, kunhan asunnon "blippi" on etuovella ja kyseinen asunto on asumakelpoinen. Asuntoon kannattaa ostaa hälytin. Asuntoon voit hommata kaappeja joissa säilyttää tavaroitasi.


    Asunnon ostaminen: Voit ostaa asunnon joko sovitusti pelaajalta yksityisesti, pakkohuutokaupasta, mistä vain saarelta jos mapissa on tämmöinen ibhCKSO.pngkuvake, foorumeilta muilta pelaajilta ja Farssin omasta kaupasta (muista lukea asuntoihin liittyvät Säännöt tarkkaan samasta linkistä)

    Asunnon sisustaminen: Voit ostaa asuntoosi huonekaluja. Huonekalukauppa Asko sijaitsee Grove Streetillä. Asunnon sisustaminen tapahtuu asunnon ovelta ja ainoastaan asunnon omistaja voi sisustaa asuntoa.

    Hälytin: Voit ostaa asuntoosi tai kaappeihisi hälyttimen. Hälytin maksaa 200000€ ja niitä voi ostaa kaupoista tai muilta pelaajilta. Hälyttimen voi säätää joko hälyttämään kaikille avainten omistajille tai poliiseille sekä avainten omistajille. Hälytintä säädetään asunnon etuovelta (vain asunnon omistaja voi säätää hälytintä) Hälytin on kallis, mutta kannattava ostos joka voi pelastaa koko omaisuutesi.
  • Lataa...