Aseet

 • Lukukerrat Lukukerrat: 441
 • Päivitetty Päivitetty:
 • 1601018938538.png
  Aseet ovat näkyvä osa historiaa ja myös pelattua aikakautta. Luontokin osaa olla armoton, joten aseen kantaminen on jopa suositeltavaa. Kun käytät asetta toista pelaajaa vastaan, muista pitää palvelimen säännöt mielessä! Muutenkin noudata hyvää makua RP ssäsi aseella ampuessasi. Älä siis ammuskele missä sattuu ja mitäsattuu. Muista, että ampuminen on osa omaa RP tarinaasi.

  Aseen käyttäminen
  Saat aseen käteesi, kun repussa vedät aseen haluttuun pikanäppäimeen. Muista käsitellä tätä toimintoa kuten ottaisit halutun aseen repustasi. Repussa ollessaan ase säilytetään lataamattomana. Jos tahdot pitää asetta ampumavalmiina (esim pistoolia) ota ensin ase käteesi ja lataa se käyttämällä asetyyppiin sopivia panoksia. Paina sitten näppäintä TAB, jolloin ase menee vyöllesi ampumavalmiina. Kun tahdot ampua aseella painat uudelleen näppäintä TAB.

  Panokset
  Panoksia voit pitää vain tietynverran latausvalmiina, yleensä n. 20kpl. Muista siis pitää lisää panoslaatikoita lähettyvillä. Yleisesti on hyvä pitää aina käytetyn aseen panoslaatikoita pikanäppäimessä(1,2,3,4), jolloin voit nopeasti tyhjätä panoksia taskuusi lisää.

  Panoslaatikoista avatut panokset eivät tallennu sinun poistuttua palvelimelta. Muista siis käyttää panoslaatikoita vain niin paljon kuin itse näet tarpeelliseksi.
 • Lataa...