Tavaroiden säilöminen

 • Lukukerrat Lukukerrat: 474
 • Päivitetty Päivitetty:
 • Auton peräkontit
  Autojen peräkontit ovat hyvä säilytyskeino sellaisille tavaroille (esim. aseille) joita kuljetat mukana pelatessasi ja kun lopetat roolipelaamisesi niin muista siirtää ne talteen asuntoon / kaappiin / maastokätköön jotta tavara ei poistu sieltä. Palvelimellamme aamun restartin yhteydessä peräkontit tyhjennetään.

  Maastokätköt
  Maastokätköt ovat hyvä ja halpa keino tehdä väliaikaisia varastoja. Huomioithan että maastokätkö on kertakäyttöinen ja siihen pääsee kuka tahansa käsiksi. Maastokätköihin ei saa hälytintä.

  Kaapit
  Kaapit ovat perussäilytys muoto tavaroille. Kaappeihin saa asetettua hälyttimiä ja niitä saa viljellä mihin haluaa.. vaikka merenpohjaan. Mutta huomioi toiminnassasi se että mikäli kaappisi on asuntosi ulkopuolella se voidaan virkavallan toimesta poistaa. Hälyttimiä käyttäessä huomioithan sen että jos olet asettanut hälytyksen menemään myös poliisille niin poliisi saa tietoosi kaappisi sijainnin. Kaappi kannattaa sijoittaa hälytetyn asunnon sisälle mikäli haluat maksimaalisen suojan tavaroillesi.