Inventory "reppu"

 • Lukukerrat Lukukerrat: 358
 • Päivitetty Päivitetty:
 • 1601015823258.png

  Farssin inventory, eli "reppu" tarjoaa vakiopeliä toimivamman tavan käsitellä kaikkia tavaroitasi kokonaisvaltaisesti. Voit käyttää, antaa, tiputtaa, ostaa tai myydä eri tavaroita helposta graafisesta näkymästä.

  Pikanäppäimet
  Vasemmassa yläkulmassa näet neljä laatikkoa, joissa on ylöspäin liukuva numerointi vasemmalta oikealle. Nämä laatikot kuvastavat näppäimiäsi 1,2,3 ja 4. Vetämällä tavaran tähän laatikkoon, voit käyttää tavaran painamalla kyseistä pikanäppäintä. Jos pikanäppäinten käytössä on ikinä ongelmia voit ladata itemien pikanäppäimet uudelleen peliisi avaamalla ja sulkemalla reppusi (painamalla G).

  Repun koko
  Et voi kantaa loputtomasti tavaraa mukanasi. Jokainen pelaaja voi lähtökohtaisesti kantaa kerrallaan 25kg tavaraa. Eri tavaroilla on eri paino ja näet reppusi kokonaispainon inventorin keskeltä. Jos paino ylittyy, voi sinulta jäädä joitain tavaroita saamatta (esim: tehtäviä tehdessä tai eri toimintoja käytettäessä). Pidä siis huoli, mitä kannat mukanasi. Muista, että voit aina ostaa itsellesi maastokätkön tai kaapin, jonne voit tallettaa ylimääräisiä tavaroita!

  Toisen henkilön / kaapin inventory
  Vasemmalla puolella aina näkyy sinun oma reppusi. Kun menet kauppaan, aukeaa kaupan varasto oikealle puolelle. Jos tutkit toisten pelaajan reppua näkyy myös toisen pelaajan tavarat oikealla puolella. Kun siirrät tavaroita kaupasta omaan reppuusi maksat automaattisesti tavarasta pyydetyn hinnan. Mikäli olet valinnut keskipalkkiin jonkun muun numeron kuin 1 ostat niin monta tavaraa kerrallaan. Tavaroiden kokonaishinta muuttuu automaattisesti. Mikäli myyt kauppaan tavaraa siirrä haluttu tavara halutulla määrällä omasta repustasi oikealle puolelle. Jos sinulla on toisen pelaajan reppu auki voit siirrellä tavaraa kumpaankin suuntaan. Muista kuitenkin, että pelaajien (sinun ja toisen pelaajan) koko voi vaikuttaa, onnistuuko toiminto, vai ei.
 • Lataa...