Koiskis - RDM

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

rxni

Vanhempi käyttäjä
Vanhempi jäsen
8 Marraskuu 2020
162
114
43
www.twitch.tv
Ilmoitettavan henkilön nimi(jos tiedossa): Koiskis ja 2 muuta kaveria
Aika ja päivä: 28.2.2021 klo. 04.00
Rikottu sääntö: RDM (Random Death Matching): Pelaajan tappaminen tai pelaajaa kohti ampuminen ilman minkäänlaista roolipeliä on ehdottomasti kielletty. Sinun tulee aina ilmoittaa tai tehdä roolipelissäsi selväksi, että käytät voimakeinoja(ammut/lyöt).

Lyhyt kuvaus tapahtuneesta: Oltiin menossa kostamaan / jututtamaan, kun Koiskis oli tilannut kaverilleen taksin, mutta kumpikaan ei suostunut maksamaan laskua. Etittiin kavereita hetken aikaa, kunnes he olivat Yellow Jackin pihassa. Yellow Jackin pihalla ilmotimme, että aijomme antaa heille laskun, mutta he päättivät lähteä karkuun. He ajoivat n. 10 metrin päähän, poistuis autosta, ja yhtäkkiä tiesi, molemmat tiesi että aikovat lyödä meitä taskulampuilla. (Mahdollinen metagame) Tämän jälkeen kun meidät otettiin autoon, he kävi tappamassa meidät.

Lisätietoa: Olin pari pv ennen tapahtumaa jutellut discord yv:ssä, uusista säännöistä ja että pikkusyistä ei tarvitse tappaa. Hän sanoi lukeneensa säännöt, ja sanoi että minunkin kannattaisi myös.

Valitsen käsittelijäksi: @Nexopi :)

Todisteet:
 

koiskis

Käyttäjä
Vanhempi jäsen
10 Toukokuu 2020
26
9
8
Noniin elikkäs tiedettiin/luultiin että aiotte tulla hakkaamaan meidät kun ajoitte autolla meitä päin muutamaan otteeseen sekä viesteissä sain sellaisen kesityksen että ette ole tulosaa mukavia rupattelemaan "kerjäätkö turpaas" "katotaan ketkä kohta on köyhiä" "missä oot" noista teksteistä sain sellaisen käsityksen että aiotte meidät hakata. Joten varauduttiin siihen että jos tulee uhkaavaa käytöstä niin pistetään nippuun. Ennalta sovittiin että lyödään taju pois jos tilanne vaatii. Pysyin autossa kunnes ukko tuli potkimaan autoani ja alkoi kirjaamaan laskua. Ajoin pois vähän matkan päästä nousin autosta juoksin karkuun katsoin taakse neljä jätkää ulkona sitten päätin lyödä yhtä taskulampulla. Kuten videolta huomaatte he eivät olleet rupattelu aikeissa myönnän kyllä että minun olisi pitänyt jotenkin ilmaista lyömis aikeeni mutta en sitä siinä tilanteessa tajunnut.
 

rxni

Vanhempi käyttäjä
Vanhempi jäsen
8 Marraskuu 2020
162
114
43
www.twitch.tv
Mutta kuitenki tilanteessa missä admin tuli jututtaa, et myöntänyt asiaa ja vänkäsit vastaan
 

koiskis

Käyttäjä
Vanhempi jäsen
10 Toukokuu 2020
26
9
8
Adminkeskustelussa kun admin kysyi että ilmaisitko että aiot lyödä sanoin etten ilmoittanut siitä.
 

Nexopi

凸〳 ಥ ڡ ಥ 〵凸
Ylläpitäjä
Moderator
FarssiRP-Poliisi
FarssiRP-Poliisihallitus
Vanhempi jäsen
13 Huhtikuu 2019
98
47
18
Niin kuin yhteisö kokouksessa puhuttii että siihen tappamiseen pitää olla erittäin hyvä syy. Kyseisessä tilanteessa ei ollut riittävät syyt tappaa henkilöitä, sekä heille ei tehty selväksi että aiotte lyödä heitä.

Tähän riittää varmaa notet kaikille jotka löi. Sekä viimeinen varoitus jos samanlainen toiminta jatkuu niin seuraava paikka on sitten bännit.

Mutta odotellaan vielä @Kuutti n mielipidettä.
 

Kuutti

╭⚈¬⚈╮
Vanhempi jäsen
14 Huhtikuu 2019
890
305
63
29
Helsinki
Moikka!

Olen samaa mieltä Nexopin kanssa. Kirjaan Koiskikselle ja eiåsu;lle viimeiset varoitukset molemille RDM;stä.

Jatkossa jos vastaavaa käytöstä ja perseilyä esiintyy, seuraukset ovat vakavammat.

Hyväksytty.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.