Kaapit muuttuvat TAKARAJA 24.5

angellfall

Maestro itse
Ylläpitäjä
Poliisi
Poliisi Hallinto
Vanhempi jäsen
10 Huhtikuu 2019
761
792
93
Moroo!!

Pitkään on ollut jo tiedossa, että kaapit tulevat muuttumaan, enemmän säilytystilaksi, missä ne aikaisemmin ovat kuvastaneet myös asumusta. Nyt onkin aika sitten pistää jo jotain takarajoja muutokselle, koska tätä on nyt lykitty eteenpäin muutama viikko pidempään, kun mitä alunperin oli suunniteltu. Man can only do as much man can do...


Kaappien muutokset

Kaapit tulevat olemaan jatkossa todella helppoja ryöstää. Niiden pääsääntöinen tarkoitus ei ole pitää rosvoja ulkona, vaan säilöä tavaraa. Kaappien pääsääntöinen sijoituspaikka tulisi olla asunnon sisällä, jolloin kaappia "varjelee" asunnon oven suojaus. Näin ollen jokaiseen kaappiin ei tarvitse ostaa hälytintä jne. On myös loogisempaa, että tavarat säilötään kaappien avulla asuntoihin sisälle... Daa...

WIP muutoksena kaappeihin tulee ulkoilmassa oleville kaapeille jonkinlainen prop, joka kuvastaa kaapin olemassaoloa. Sisätiloissa oleville kaapeille tätä ei tule, koska pelaaja voi itse sijoittaa kaapin luokse jonkun oikean "kaapin".

Ohjeet/säännöt kaappien käyttöön TÄSTÄ HETKESTÄ ALKAEN!

- Kaapin voit asettaa minne haluat, kunhan kaappi ei ole asunnon etuovella. Kaappi ei kuvasta asuntoa, eikä asumusta, tai mitään omistusoikeutta/omistussuhdetta.
- Kaapin tulee olla saavutettavissa ilman mitään ylimääräisiä kikkailuja, suomeksi: hahmon tulee pystyä pääsemään kaapin luokse kadulta, ilman mitään apuvälineitä wasd ja space näppäimiä käyttäen.
- Kaapit, jotka eivät ole asuntojen välittömässä läheisyydessä, vaan esim: luonnosa, teillä jne.- tullaan poliisin puolesta poistamaan.
- Mikäli joku ostaa asunnon jonka tontilla kaappisi on, voi asunnon omistaja pyytää poliisia poistamaan ko. kaapin tontiltaan.
- Kaapin tulee olla saavutettavissa ilman mitään ylimääräisiä kikkailuja, esim lento tai sukellusvekottimia.

KAIKKI KAAPIT TULEE OLLA POISTETTUNA TALOJEN ETUOVILTA 24.5 PV MENNESSÄ! Mikäli talon etuovelta löytyy kaappi tämän "deadlinen" jälkeen, voi uuden asunnon omistaja vaatia kaapin poistoa poliisilta/adminilta.Oikein mukavaa muuttoviikkoa toivotellen!
Yours truly...
 
Viimeksi muokattu:
  • Like
Reaktiot: Pyyseta

zuumi

Vanhempi käyttäjä
Yellow Jack
Yellow Jack Hallinto
Vanhempi jäsen
14 Huhtikuu 2019
117
108
43
mites sitten ku omassa kartanossani on sisätilat jo ja kaappi etuovella pitääkö mun ostaa siihen sitten tuolta farssi kaupasta se kartano että olis legitti?
 

angellfall

Maestro itse
Ylläpitäjä
Poliisi
Poliisi Hallinto
Vanhempi jäsen
10 Huhtikuu 2019
761
792
93
mites sitten ku omassa kartanossani on sisätilat jo ja kaappi etuovella pitääkö mun ostaa siihen sitten tuolta farssi kaupasta se kartano että olis legitti?
Asuntoja lisätään myyntiin sitämukaa kun vanhat asunnot kuluvat palvelimelta. Niitä pidetään kokoajan käytössä useita kymmeniä. Käytännössä ei ole loogista toteuttaa järjestelmää niin, että admin käy asettamassa jokaiselle ovelle asunto ja pelaajat voivat sitten päättää mihin muuttavat. Kaappien ratkaisu ei oikein toimi asuntojen osalta koska interioreja on senverran paljon pelaajille ei taas voi suoranaisesti antaa valtaa päättää interiorista pelissä, koska luonnollisesti he aina ottavat sen "parhaimman", säännöillä taas tuota on lähes mahdoton hallita ja valvoa. Käytännössä kaikilla on siis tasavertaisesti 2 mahdollisuutta. Joko odotat, että joku tietty asunto, jota olet katsonut tulee myyntiin, tai ostat asunnont kaupasta ja käyt miehittämässä ko. asunnon. Kaikki niin uudet, kuin vanhat pelaajat ovat samalla viivalla tämän kanssa. Loppuviimein kaappeja on maastossa yli 1000, ja tämä suhteutettuna mapin kokoon tarkoittaa sitä, että näin on käytännössä pakko tehdä, mikäli tahtoo tarjota tasavertaisen mahdollisuuden kaikille.


mites ku toi oma asunto on muuttunu kaapiks eikä sinne pääse sisälle ?
Jos sinulla on joku bugi tiedossa niin suosittelen tekemään bugireportin. Tälläistä ei ole ikinä tullut tietooni. Käytännössä tämä on mahdotonta.
 
Viimeksi muokattu: