Ohje ilmoituksen tekemiseen

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

psykopaattikana

(ó﹏ò。)
Ylläpitäjä
Moderator
Poliisi
Pelastuslaitos
Streetbikes
Lahjoittaja
Vanhempi jäsen
Lou Riders
Lou Riders Hallinto
13 Huhtikuu 2019
1,370
250
83
www.twitch.tv
Ennen kun teet pelaajailmoitusta tutustu tähän postaukseen. Ilmoituksen tarkoituksena on toimia läpinäkyvänä kenona yhteisön rajata itsestään pois ei haluttuja ääritapauksia. Ilmoitus kuulu tehdä, jos tunnet, että toinen pelaaja on rikkonut palvelimen sääntöjä. Ilmoituksen voi myös kohdentaa admineihin samoin kuin muihin pelaajiin. Jos ilmoitettava henkilö on palvelimen support tai admin roolissa, palvelimen ylin ylläpito käsittelee ilmoituksen.

Ennen valitusta

Esitä asiasi asiallisesti ja kunnioittavasti, muussa tapauksessa valituksesti hylätään. Valitukset kirjoitetaan aina hahmon ulkopuolelta (OOC) ja niihin tulee aina sisällyttää todisteita. Huomioi, että screenshotit käyvät vain harvoin. Yritä siis aina sisällyttää videoclippi/gif tapahtuneesta. Videoissa tulee AINA olla äänet. Esim RDM tilanteissa .gif ei ole riittävä todiste. Jos referoit meille pidemmän videon anna myös timestampit, mistä mahdollinen tilanne aukenee paremmin ja mahdollisimman nopeasti. Näin säästät adminien aikaa.


Jos tiedät ilmoitettavan nimen, käytä nimeä valituksesi otsikkona. Myös hahmon nimi käy, muista kuitenkin referoida itse pelaaja ilmoitukseen, jotta adminit tietävät keneen suunnata mahdolliset moderointi toimet. Voit lisätä perään oletetun sääntörikkeen(tämä ei ole pakollista). Esimerkiksi, jos olet ilmoittamassa henkilöä Mikael Munnila(steam: M1ku), kirjoita otsikoksi: "M1ku - RDM".
Jos et tiedä poliisin nimeä, kirjoita otsikoksi "Tuntematon henkilö".

Kun ilmoituksesi on kirjattu, pyrimme lukemaan sen lävitse mahdollisimman nopeasti. Muistathan kuitenkin, että mekin teemme tätä vain harrastuksena, joten jokus asiat saattavat kestää jopa useita päiviä.

Ilmoituksestasi riippuen adminit saattavat korvata sinulle menetetyistä tavaroista. Lähtökohtaisesti kuitenkin korvausvastuu sääntörikkeissä on rikkovalla pelaajalla.

TÄRKEÄÄ:

  • Vain ilmoitettu henkilö, adminit ja ilmoittaja voivat keskustella threadissä. Mikäli tarvetta, adminit kutsuu lisää todistajia threadiin.
  • On ilmoittajan tehtävä tuottaa tapahtuneesta tarvittavat todisteet. Kuitenkin ilmoitettu henkilö voi lisätä myös omia todisteitaan tilanteesta.
  • Selkeyden vuoksi käsitellään asiat asia kerrallaan. Älä siis nosta pöydälle täysin asiaan kuulumattomia tapahtumia.
  • Jos tilanteesta on yli 24h ja kirjoitat ilmoitustasi vasta tämän jälkeen, pidättää adminit oikeuden hylätä imoituksesi.
  • Jos ilmoituksesi ei vastaa esitettyä formaattia, pidättää adminit oikeuden hylätä ilmoituksesi.
  • Ilman riittäviä todisteita olevat ilmoitukset hylätään välittömästi tasapuolisuuden nimissä.
  • Kun adminit ovat antaneet tuomionsa, tuomio on lopullinen.

Ilmoituksen pohja:


Ilmoitettavan henkilön nimi(jos tiedossa):
Aika ja päivä:
Rikottu sääntö:
Lyhyt kuvaus tapahtuneesta:
Todisteet:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.