Oma pelipalvelin farssilta? No problem!

Kuten varsinkin vanhat pelaajat tietävät, Farssi on kasvanut viimeisen parin vuoden aikana varsin massiivisiin mittasuhteisiin siitä, mitä se aikaisemmin oli. FiveM tuotteiden myynnin avautumisen jälkeen olemme panostaneet merkittävästi palvelin infraamme mm. backup palvelinten, SQL palvelinta, webhostien ja failover palvelinten osalta. Näistä muodostuu jo nyt varsin merkittävä kokonaisuus, joka takaa myös jatkossa Farssin tuottamien palvelinten toiminnan. Käyttäjät Farssilla panostavat omiin peleihinsä aikaansa varsin massiivisesti, esimerkiksi roolipelin osalta. Meistä onkin tärkeää, että Farssin YP panostaa myös huomattavasti palvelinten vikasietoisuuteen ja yhteisön toiminnan turvaamiseen. Tämä kuitenkin luonnollisesti johtaa siihen, että palvelinrautaa on, ja vaikka muille asti, kirjaimellisesti.

Mitä tämä tarkoittaa?

Koska farssin rauta varsinkin failover palvelinten osalta pyörii käytännössä tyhjillään on varsin luontevaa, että tämä teho , josta yhteisö maksaa, valjastetaan jonkinlaiseen hyötykäyttöön. Welcome farssi game servers. Tarvittaessa tätä palvelua kehitetään edelleen tarjoaaman laajempaa tarjontaa pelipalvelimista ja vielä paremmin.

Farssi Game Servers?

Farssi tulee jatkossa tuottamaan omalta ylijäämätilaltaan pelaajilleen pelipalvelimia tarpeeseen. Tahdot pelata välillä pelata minecräftiä kavereiden kanssa? Tahdot avata oman CSGO public palvelimen? Ei hätää, tässä on sinulle oivallinen palvelu.

Farssi Game Panel

Farssi Game Paneelin kautta (OGP) voimme luoda sinulle oman palvelimen tarpeeseesi. Käytännössä sinun ei tarvitse tietää mitään pelipalvelimen hostaamisesta. Toiminta on samanlaista, kuin erillisillä pelipalvelin operaattoreilla internetissä. Tarjoamme myös sinulle graafisen ympäristön hallita pelipalvelintasi alan standardien tapaan. Paneelista pystyt hallitsemaan palvelintasi täysin. Voit käynnistää, sulkea, hallita tiedostoja, päivittää ja modata palvelintasi omien halujesi mukaan. Mukana tuelee myös FTP tunnukset palveluiden ylläpitämistä varten enemmän hifistelijöille. Voit siis hallita täysin omaa palvelintasi. Alla hieman promokuvia:

1603750530364.png1603750605276.png1603750646622.png1603750706715.png

OMG HOW TO GET?

Palvelin otetaan betatestaukseen yhteisön jäsenille nyt alussa. Tarkoituksena on jatkossa tarjota palveluita "on demand" tyyppisesti omakustanne hinnoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa siis, että maksat palvelimesta sisäänostohinnan jaettuna muiden käyttäjien kanssa. Mikäli tälläiselle palvelulle on kysyntää, voimme tutkia uudelleen myöhemmin palvelun laajentamista. Jos betatestaajan paikka kiinnostaa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen!

Betatestauksessa olevat palvelut:
Minecraft:
  • Palvelun sijaintina saksan OVH palvelinsali (Farssin OVH gaming DDOS suojattu palvelin).
  • Rajoittamaton ram (Aloitus 1Gb ja mikäli palvelin kaatuu ramin puutteeseen voit pyytää ramia lisää)
  • Soveltuu myös esim FTB ja muiden modien ajamiseen, jos vain osaat itse asentaa (supporttia tähän ei tarjota)
  • Palvelin on alustavasti käytössäsi 3kk 0€/kk
  • Palvelimen hallinta Farssi Game Paneelilla
CS:GO:
  • Palvelun sijaintina saksan OVH palvelinsali (Farssin OVH gaming DDOS suojattu palvelin).
  • Rajoittamattomat pelaajaslotit (pelin cäppi 32slot).
  • Palvelin alustavasti käytössäsi 3kk 0€/kk
  • Täysi mahdollisuus modata palvelinta esim: SURF, SAUNA, 1v1 jne. tyyppiseksi.
 

Liitetiedostot

  • 1603750673819.png
    1603750673819.png
    1.1 MB · Lukukerrat: 37