SankariAir huutokaupataan 05.04.2020 klo 12:00-20:00.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Hei!

Kuten aiemminkin on mainittu, on vain kaksi keinoa miten menetät yrityksesi farssilla; Teet yrityksesi avulla/rahoitat yritystäsi rikollisuudella tai myyt sen itse eteenpäin. SankariAirin kohdalla kävi nyt ensimmäinen, eli yrityksen avustuksella tehtiin rikollisuutta ja ankeuttajat Simppa & Aava tuli sulaa pahuuttaan ja ilkeyttään sulkemaan koko lafkan.

Tämähän luonnollisesti tarkoittaa sitä, että rakas kaupunkimme Farssistania tarvitsee uuden kapteenin ja hänen alle uudet perämiehet/peränaiset. Tästä johtuen järjestämme huutokaupan. (Ota huomioon huutovaiheessa: SankariAirin pihalla oleva kauppa "Keskimaan lentokenttä" ei kuulu kauppahintaan).

Täten aloitamme huutokaupan sunnuntaina, lähtöhintana toimii 500,000 farssistanian ruplaa ja korotukset aina 50,000 ruplaa ylöspäin.

Mitä me toivomme uudelta omistajalta? Tietenkin erittäin hyvää aktiivisuutta palvelimella, puhdasta yrityksen pyörittämistä (ei rikoksia mielellään ylipäätään johtoportaalta) ja tapahtumien järjestämistä hyvässä hengessä! :)

Ketkäs sitten eivät saa osallistua? On sanomattakin selvää, että me palvelimella haluamme, että ns. Normaalit pelaajat (lue: ei adminit/ylläpito) omistaa mahdollisimman paljon. Joten yksimielisellä päätöksellä kaupungin "hallintoon" kuuluvat henkilöt, ja henkilöt, jotka jo jonkin firman omistavat eivät saa osallistua huutokauppaan. Tällä vältytään turhalta wääwäältä ja saadaan normaaleille pelaajille mahdollisimman paljon irti tästä meidän pikkuruisesta kaupungistamme.

Tsemppiä huutokauppaan kaikille!
1585859000357.png

Jäniskevennys:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.