Unban hakemus - HUGO BOSS - 110000145438edc

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jalmari333

Uusi käyttäjä
4 Tammikuu 2021
5
0
1
Käyttäjänimi: jalmari333

Steam nimi: HUGO BOSS
Steam HexID: 110000145438edc
Koska sait bännit: 4 Tammikuu 2021
Steamprofiilin linkki: https://steamcommunity.com/profiles/76561199122321116/

Bännien syy: FailRP - Ajoi varastetulla autolla takaa-ajossa TAHALLAAN bensatankkiin räjäyttäen tilanteeseen kuulumattomia henkilöitä.

Kerro omin sanoin mitä tapahtui, miksi luulet saaneesi bännit ja miten varmistat ettei näin käy uudelleen: En ajanut tankkia päin tarkoituksella, se oli vahinko koska en nähnyt siihen tankille koska katsoin taaksepäin. En ole saanut ennen edes varoitusta jos sillä on mitään merkitystä tässä tilanteessa edes. suunnitelmana oli ryöstää poliisit jonka olimme aikaisemmin hahmoillamme suunnitelleet. ajoin poliisia karkuun ja suunnitelmamme epäonnistui, joten jatkoin sitten karkuun ajamista. Ajoin niin kauan kun auto kesti. Painoin C näppäintä nähdäkseni kuinka lähellä poliisit ajoi minua ja olin kääntymässä tielle mutta auto ei kääntynyt sinne asti ja täten osuin bensatankkiin. Ei ollut enään tarkoituksena ryöstää poliisia sen jälkeen kun ei se ensimmäisellö kerralla onnistunut. ja myös koska katsoin taaksepäin tankkiin osuessa en huomannut että siinä oli muita lähellä. Bannejen syynä varmasti oli se että kun bensatankkiin osuin se vahingoitti tilanteeseen kuulumattomia eikä vain minua. Näin ei todellakaan tulisi uudestaan tapahtumaan sillä, pelaisin vain päähahmoani enkä sillä kehtaisi mitään tuollaista tehdä.

Olen lukenut ja ymmärtänyt Farssin säännöt. Ymmärrän, että hakemukseni käsitellään kun se käsitellään. En yritä nopeuttaa hakemukseni käsittelyä mitenkään. Mikäli näin teen, ymmärrän että hakemukseni voidaan hylätä: Kyllä
 

Junnu

Käyttäjä
Ylläpitäjä
Moderator
Pelastuslaitos
Vanhempi jäsen
5 Tammikuu 2020
96
45
18
Moikka moi!

Väität siis, että et ajanut tahallasi päin kyseistä bensatankkia?

Vastaa minulle rehellisesti seuraaviin kysymyksiin!

- Mitä tarkoittaa FailRP?

- Miten olitte sopineet kaveriporukkasi kanssa kyseisen tilanteen "etukäteen" että ryöstätte poliisit kyseisellä tavalla?

- Miksi ajoit erittäin monta kertaa kyseisen bensatankin ohi?

- Onko tämä kyseinen unban hakemus täytetty täysin rehellisesti?
 

iKE

#voittorp #wääwää #likanenvartija
Ylläpitäjä
Poliisi
Vanhempi jäsen
14 Huhtikuu 2019
469
495
63
Tässä clippi vielä itse ajamisesta: clips.twitch.tv/SuperDreamyEgg4Head
 

jalmari333

Uusi käyttäjä
4 Tammikuu 2021
5
0
1
FailRP tarkoittaa, kun teet roolipelissä asioita joihin et oikeassa elämässäkään pystyisi esim. suuria esineitä taskuissa, auton tallissa käyttäminen korjaamiseksi.

Olimme suunnitelleet ryöstöä jo pitkään ihan alunperin tarkoituksena oli vain johdattaa poliisit syrjään ja ryöstää heidät. Mutta suunnitelmat eskaloitui kun perään tuli lisää partioita. Kun ajoin siihen kaupalla olevalle bensatankille tarkoituksena siinäkin oli vain saada poliisit osumaan siihen bensatankkiin ja päästä karkuun. Kaverini olivat suunnitelleet ryöstöä jonkin aikaa ja he siitä minulle kertoivat, innostuin ideasta että ryöstäisimme poliisit ja suostuin ajajaksi, ja niin ryöstö jatkui ja loppui.

Ajoin kyseisen bensatankin ohi moneen kertaan koska siinä ei ole mitään suojaa ja yritin saada perässäni olevat poliisit ajamaan sitä päin päästäkseni karkuun.

Voin sanoa käsi sydämellä että tämä on täysin rehdisti kirjoitettu.

ja vielä siihen miksi näin ei tule tapahtumaan. Kun suunnittelemme ryöstöjä poliiseihin tai muihin mietimme paljon paremmat ryöstöt. Enään ei tulisi kuuloonkaan tehdä tuollaista ryöstön yritystä enkä yritä poliiseja saada ajamaan bensatankkeja päin jos muita asiaan kuulumattomia on lähellä. Ajan myös nykyään paljon varovaisemmin takaa-ajoissa enkä noin lähellä bensatankkeja viime kerran ajotaidoista päätellen.

Ja ike sori ku tulin sinne sun chattiin ton jälkee ruinaa.
 

Junnu

Käyttäjä
Ylläpitäjä
Moderator
Pelastuslaitos
Vanhempi jäsen
5 Tammikuu 2020
96
45
18
Justihin niin.

Suosittelen vilkaisemaan ihan ensialkuun Iken laittaman clipin.

Edelleen kyseisen clipin jälkeen väität että, et ajanut tahalleen kyseiseen bensatankkiin?

Miten toimisit kyseisessä tilanteessa NYT?

Kerro 3 erittäin hyvää ja kattavaa syytä minkä takia sinun pitäisi päästä takaisin mahtavaan Farssistanian palvelimeen pelailemaan?
 

jalmari333

Uusi käyttäjä
4 Tammikuu 2021
5
0
1
Katsoin clipin ja se kieltämättä näyttää vähän tahalliselta, mutta se ei ollut koska katsoin taaksepäin ja samalla D pohjassa ja se yksi poliisi auto vielä vähän antoi vauhtia niin en ehtinyt kääntyä tielle asti.

Nyt toimisin kyseisessä tilanteessa vain, pysäyttämällä auton ja keskustelemalla poliisin kanssa ja hyväksyisin tuomioni.

Mikään muu palvelin ei omista niin tiukkaa kuria ja korkeaa RP tasoa kuin Farssi, josta pidän.
Farssilla on aivan mahtava yhteisö ja mukavia pelaajia, eikä perseiljöitä tarvitse pitkään katsella.
Farssin ylläpito ja adminit ovat mukavaa ja aktiivista porukkaa.
Olen myös käynyt myös huonommilla RP palvelimilla eikä niitä voi edes verrata Farssiin.

Ja minäkin aion nostaa rp-tasoani ja pelata parempaa roolipeliä.

Olisin voinut myös kääntyä vain lentokentälle päin, mutta tilanteessa oli kauhea stressi kun poliisit oli olleet perässä jo 10 min niin ei tullut siinä tilanteessa mieleen.
 

Kuutti

╭⚈¬⚈╮
Ylläpitäjä
Moderator
Poliisi
Streetbikes
Vanhempi jäsen
14 Huhtikuu 2019
866
274
63
26
Helsinki
Moikka!

Millaista hahmoa pelasit farssilla aiemmin? Aiotko jatkaa kyseisellä hahmolla pelaamista? Jos aiot, mitä hän tekisi kaupungissa jatkossa?

Jos teet uuden hahmon; millainen hän olisi luonteeltaan? Mistä hän olisi kaupunkiin tullut? Mitä hän kaupungissa tekisi?
 

jalmari333

Uusi käyttäjä
4 Tammikuu 2021
5
0
1
Moi!

Pelasin Jouni Alatalo nimistä hahmoa joka oli Aktiivinen ja mukava mutta myös hätäinen ja lyhyt temperamenttinen. Jouni on aika perus työkkäri duunari jolla on pomo jolle tekee pullaa ja pontikkaa. Tulevaisuudesta Jouni ei ole vielä ihan varma haluasiko lainpuolelle vai ei, mutta nyt näyttäisi pahasti siltä että hänestä on tulossa rikollinen. Jatkaisin kyseisellä hahmolla sillä olen tehtaillut hänellä rahaa ja mainetta ja tunnen myös monia muita kaupunkilaisia. Hän jatkaisi pontikan ja pullan tekoa ainakin jonkin aikaa vielä kunnes vasta tarpeeksi rahaa saatua alkaisi rikollisimpiin hommiin.

Jos tekisin uuden hahmon en ole miettinyt sitä vielä mutta hän olisi varmaan erittäin rauhallinen ,viisas kiltti mies. Vaikuttaisi myös että hän olisi erittäin virkaintoinen mitä ikinä työtä hän saisikaan. Hän tulisi suomen pienestä kylästä pohjoisesta, jossa on lapsena ollut aina tiukan kurin alla ja käynyt koulut hyvin. Hän tekisi hetken työkkärin töitä että saisi vähän pääomaa vaikka autoon ja sen sellaiseen Häntä on pienestä pitäen kiinnostanut poliisi ja ensihoitajan työt mutta kun hän on kasvanut on häntä alkanut myös autojen ja moottoripyörien parissa työskentely kiinnostamaan ja täten niidenkin parissa työskentely olisi unelma.
 
Viimeksi muokattu:

Kuutti

╭⚈¬⚈╮
Ylläpitäjä
Moderator
Poliisi
Streetbikes
Vanhempi jäsen
14 Huhtikuu 2019
866
274
63
26
Helsinki
Olet vastannut mielestäni kysymyksiin sen verran mallikkaasti, että annan sinulle mahdollisuuden.

Näin ollen unban-hakemuksesi on hyväksytty.

Käythän kertaamassa säännöt ja ohjeet, sekä sisäistä ne.
Jatkossa et tule saamaan unbanneja yhtä helposti, tai ollenkaan.

Erityistä tarkkuutta jatkossa.

Tervetuloa takaisin!
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.