Cayo Perico saari on ilmestynyt merestä.

1609077406418.pngKuten edellisessä yhteisökokouksessa etsiskeltiin paikkaa, jossa rikolliset voivat mähistä rauhassa ilman huolta muista ihmisistä niin, tämä olisi nyt se.

Saari sijaitsee kartan oikeassa alakulmassa. Saarella ja sen ympäristössä vallitsee täysi anarkia. Saarelle on keskitetty huumeiden, aseiden ja muun rikollisen materiaalin kuljetus, eli jatkossa cratet tippuvat vain saarelle.

Tarkoituksena on keskittää jatkossa myös jonkinlaista tekemistä rikollisille saaren kautta esim salakuljetusta päämantereelle jne. Jatkossa saaren hallinnollinen tilanne saattaa myös osittain rauhoittua, tai muuttua. Tämän vuoksi saarta ei ole merkattu varsinaisesti punaiseksi alueeksi.

Huomatkaa, että saaren keskitetyn rikollistoiminnan vuoksi pyrimme ennestään luomaan lisää tilaa RP :lle päämantereella. Mikäli siis olette päämantereella tiedostakaa, että pelaatte rajoitetummassa ympäristössä, kun aikaisemmin. Teidän oletetaan tarjoavan muille varsin korkeatasoista hahmon loreen liittyvää RP :tä.


Saareen liittyvät säännöt toistaiseksi:
  • Poliisi, ensihoito tai muut firmat, eivät vastaa saaren tapahtumiin tai mene sinne tai välittömään läheisyyteen missään muodossa.
  • Saarella vallitsee anarkia, kunnes toisin tunnustetaan.
    • RDM sääntö ei ole käytössä
    • Pelaajan tappamista rajoittavat säännöt eivät ole käytössä.
    • Elvytyslaukkua voi käyttää saaren alueella.
      • Ylläolevat kohdat pätevät saarella ja ampumamatkan etäisyydellä saaren rannikosta.
  • Saaren ajoneuvoja EI saa kuljettaa saarelta päämantereelle.


Palvelimelle liittyessäsi toistaiseksi palvelin käynnistetään pakotetussa client buildissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun liityt palvelimelle, niin pelisi käynnistyy uudelleen. Muista pitää huoli, että GTA tiedostot ovat myös päivitettyjä. Voit päivittää tiedostot steamin tai R* launcherin kautta.


P.S Voitte ostaa taloja saarelta, mutta näitä ei ole vielä tehty toimivaksi. Kun menette taloon sisälle uppoatte mereen. Tämä korjataan korkealla prioriteetillä.
 
Viimeksi muokattu: