FarssiRP - Asemuutokset

1635368347282.png

Uusi vankila tuli ja sitä koskevat bugit on pitkälti jo silotettu. Jatkoa varten vankila kaipaa vielä pientä optimointia tuomioiden ja varsinkin tuomiolta karkaamisen suhteen. Karkaamiseen on tehty pieniä muutoksia, mutta lisääkin on vielä varmasti tulossa. Vankilaan on tarkoitus vielä lisätä paljon uniikkia kontenttia, joka on tavoitettavissa vain vankilassa tuomiolla ollessaan. To name a few: Uniikit tatuoinnit ja punttiksellakäynnin "staminabuffi", joka kestää sitten vapauduttuasi jonkun aikaa ja auttaa sinua juoksemaan nopeammin.

ASEMUUTOKSET​NO MUTTA! Aikaisemmassa yhteisökokouksessa, missä näistä uusista asioista päätettiin, puhuttiin myös aseisiin liittyvistä muutoksista, jotka tulevat vaikuttamaan palvelimen toimintaan varsinkin laajasti. Asemuutokset alkavat suuremmista aseista, ja mikäli tämä todetaan hyväksi linjaksi, laajennetaan se sitten myös noihin pienempiin aseisiin (pistoolit smg:t).

Tämä muutos pitää sisällään seuraavan listan aseet:
Koodi:
ASSAULTRIFLE
ASSAULTRIFLE_MK2
CARBINERIFLE
CARBINERIFLE_MK2
ADVANCEDRIFLE
SPECIALCARBINE
SPECIALCARBINE_MK2
COMPACTRIFLE
BULLPUPRIFLE
BULLPUPRIFLE_MK2
MG
COMBATMG
SNIPERRIFLE
HEAVYSNIPER
HEAVYSNIPER_MK2
MARKSMANRIFLE
MARKSMANRIFLE_MK2
RPG
MINIGUN
COMBATPDW

Listalla olevista aseista on palvelimelle tehty "-runko" tyypin itemi lisäys. Tätä itemiä käyttämällä teille tulee viesti, joka kertoo, mitä tavaroita tarvitsette tämän rungon muuttamiseen aseeksi. Aseiden rakentelu pitävät sisällään vanhoja aseisiin tarvittuja osia, mutta suuriosa aseista on myös farssistaniassa täysin uusia. Kannattanee kuitenkin huomioida, että vaikka listassa on todella raskaita aseita, kuten HEAVYSNIPER tai MINIGUN näiden aseiden tekeminen ei välttämättä ole fiksua, koska itse aseen panoksien löytäminen, tai tarvittavan määrän kerääminen saattaa osoittautua todella haasteelliseksi, sekä kalliiksi. Kasaukseen vaadittavien tavaroiden seassa on myös tämän listan itemeissä tavara "Kiväärin kasauksen ohjekirja". Tuo ohjekirja EI KULU asetta kasatessa, mutta se pitää iteminä olla läsnä, kun asetta kasataan.

Nämä rungoissa olevat "reseptit" eivät ole siis mitenkään salaisia, vaan aseen kasaamisen ensimmäiseksi haasteeksi tulee juurikin tuon runko osan saaminen haltuun. Seuraava haaste on tottakai noiden tarvittavien osien sourcettaminen pelaajilta(tai omista kaapeista), loput löytyvät sitten ihan kaupoista ympäri karttaa. Runkoja voi löytyä niin metallinpaljastimella, kuin sukeltamallakin, mutta päämääräinen tapa näiden saamiseen on jengien kautta, jotka voivat tiputtaa runkoja omilla jengipisteillään. Runkoja voi myös tippua käyntikortti tehtäviä tehdessä.

Näillä muutoksilla olisi tarkoitus palauttaa sitä liikehdintää, joka oli farssilla todella aktiivista aikaisemmin, kun pelaajat vaihtoivat ja myivät keskenään rautaa ja muita hyödykkeitä. Yritetään tuoda näin takaisin ne "good old times".

p.s muutokset tulevat voimaan seuraavassa restartissa, ja jengidroppiin tarvittavien henkilöiden määrää on edelleen tiputettu 35->30.