Foorumien päivityksiä, mainoksia ja twitch streamit foorumeilla.

Foorumit on päivitelty nyt uusimpaan versioon ja muutenkin hieman pikku siistimisiä tehty. Ulkoasu on pysynyt samana, mutta pieniä tweekkejä on siellä sun täällä, lähinnä käytettävyyttä helpottamaan.

Lisäsimme google adsensen mainoksia foorumeille, kuten varmasti kaikki on huomannut. Tarkoituksena on testailla onko noissa mainoksissa edes mahdollisuutta tienata jotain $$$ vai ovatko ne vain vitsi. Nyt pari päivää mainosten laittamisen jälkeen lähinnä vaikuttaa niiden tuoton olevan enemmän meemi, kuin mitään vakavasti otettavaa rahavirtaa. Toisaalta, emme kokonaissuoritusta voi vielä arvioida tässä vaiheessa. Tällähetkellä mainoksista on lähinnä koitunut rahan menetyksiä, vs tuloja. Mainokset on aseteltu niin, että ne on varsin helppo adblockilla poistaa näkösältä, jos niitä ei tahdo katsella (poistuvat automaattisesti).


1612426364421.png


TWITCH spotti on tehnyt sivuille jälleen paluun. Spotti on varattu "ylläpitoa paikalla" osion päälle. Spotissa näkyy streamisi, mikäli olet listattuna sinne ja streamisi on päällä twitchissä. Jos olet aktiivinen farssilla ja streamailet RP Meininkiä farssin palvelimella, niin voit ilmoittautua minulle tavalla tai toisella ja lisään nimesi listaan. Huom. jos streamailet esim monella eri RP palvelimella niin emme voi lisätä streamiasi ko. listaan. Lista näyttää streamit vain kun ne ovat online, eikä filtteröi niitä sen mukaan esim mitä tai missä pelaat. Luonnollisesti yhteisöllämme ei ole intressiä mainostaa muita pelipalvelimia.
 

Juhukka

Käyttäjä
Vanhempi jäsen
13 Tammikuu 2021
85
42
18
kiitoksia kun puhutte mainokisista ja kokemuksista avoimesti. Ymmärtää enemmän miksi niitä on jne..