Vamma/skeletoni muutoksia? nam

Teddwi

Käyttäjä
FarssiRP-Imperiumi
Vanhempi jäsen
30 Lokakuu 2019
26
73
13
Moikka!

Alotetaan kysymyksellä että onko nykyistä vamma/skeletonia mahdollista mitenkään muuttaa? Tällä tarkoitan sitä että pystyykö esimerkiksi muuttamaan sitä kuinka helposti jokin alue kehostasi menee niin pahaksi että joudut tukisiteitä käyttämään?
Tällä hetkellä kuten monelle on tullut jo tutuksi tämä hahmon skeletoni vaurioituu ihan liian helposti. Se että hahmo kaatuu, joku lyö vahingossa tai muuta vastaavaa pientä, hahmo on useissa tilanteissa jo siinä tilassa kun olisi katujyrän alle jäänyt joka tarkoittaa että tukisiteitä lyödään kilpaa ensiapupakkauksen kanssa sillä vamma aiheuttaa myös jatkuvaa HPn pudotusta. Näin järjellä ajateltuan jos oikeassa elämässä naamallesi lässähdät et varmastikkaan siinä selkääsi katkaise tai jalkaasi poikkaise.

Pienellä tuning downilla tästä varmasti saataisiin mahtava ominaisuus Farssille.
Vielä lisätäkseni myös näiden tukien hintaan mitä Farssin sairaalasta saapi ostettua, kyseiset tuotteet ovat ihan liian hintavia.
(Hinnat eivät myöskään ole kauhean aloittelija ystävällisiä ottaen huomioon että jos ostat 3 jokaista tukea, on se jo sen ~3 600€).Kiitos nam.
 

Kelsi Mutkanperä

Vanhempi käyttäjä
FarssiRP-Poliisi
FarssiRP-Taksi
FarssiRP-Taksi Hallinto
7 Maaliskuu 2021
104
121
43
Samoilla linjoilla, omaan toimintaan tuo ei ole vielä aiheuttanut massiivisia kulueriä, mutta jos vähänkään enemmän liikkuu auton ulkopuolella niin vie sen verran paljon tukisiteitä että köyhempää hirvittää.

Vielä kun Irma ei noita tainnut paikata, niin vähän hölmö ensin henkihieverissä kirjautua sairaalaan ja leikkaussalista päästyään joutua heti linkuttamaan sairaalan tiskille paikkaamaan itsensä loppuun asti. Tämä toki ei ole kovin suuri ongelma kun aika usein on ensihoitokin paikalla.
 
  • Like
Reaktiot: Teddwi

kelmi_onsku

Vanhempi käyttäjä
FarssiRP-Poliisi
Vanhempi jäsen
FarssiRP-Lou Riders
FarssiRP-Lou Riders Hallinto
11 Elokuu 2020
123
48
28
Poliisina kanssa käy kalliiksi nuo, otat pesarista turpaan ja paikat rikki, juokset autovarkaan perässä ja kaadut tai ajat kolarin kun olet matkalla pankkiryöstölle. Poliisina sen verran erilaista aktiviteettia että aika helpolla noita alkaa kulumaan.
 

snicker

Käyttäjä
9 Maaliskuu 2021
46
27
18
itekki huomannu että menee tosi helposti paikat rikki ja toi hinta on tosi suolanen siihen nähden kuika paljon joutuu ostaan päivän aikana
 
  • Like
Reaktiot: Screamy ja NIA