Valitse suosituimmista,
tai huikkaa meille discordissa

Yhteisö tukena

Et ole yksin. Farssin yhteisö pitää sisällään yli 6000 suomalaista videopelien pelaajaa. Hyppää discordiimme ja saat varmasti apua ongelmiisi. Palvelimen käyttämisestä sen modaamiseen.

Mukautuvuus

Pelipalvelimet ovat kaikki uniikkeja ja me tahdomme tuoda sinulle hallintajärjestelmään kaikki uusimmat pluginit ja modit, automaattisesti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi.

Ei niin hintava

Tavoitteenamme on edistää suomalaista verkkopelaamista. Pyrimme pitämään hinnat alhaalla, mutta silti tarjoamme palvelumme huippuluokan raudalta.

Skaalautuvuus

Omat palvelumme kattavat tuhansia uniikkeja pelaajia päivittäin. Pystymme skaalaamaan palvelusi yhteisösi tarpeen mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä, voit aina tulla juttelemaan kanssamme discordiin omasta palvelimestasi!

Testaappa vaikka ite, että toimii


(Saat oman palvelimesi alle pyytämällä)

UKK

Farssi.net on yhteisön kehittämä ja organisoima palvelu. Omia pelipalveluitamme käyttää aktiivisesti yli 9000 uniikkia suomalaista pelaajaa kuukausittain. Ajamme samoista järjestelmistä omat pelipalvelimemme, joten luonnollisesti pyrimme tuottamaan mahdollisimman parasta laatua ja toimintaympäristöä itsellemme. Farssi.net palveluita käyttäessä pääset nauttimaan meidän järjestelmistämme ja ajan tehokkaimmista servereistä.

Yhteisömme ylläpitäjissä on osaajia, jotka ovat toimineet pelipalvelinten parissa jo 16 vuotta. Meiltä saat apua aina oman yhteisön pyörittämisestä oman palvelimen modaamiseen ja parhaisiin vinkkeihin.
Oman palvelinkoneen vuokraaminen on nykypäivänä suhteellisen halpa ratkaisu. Palvelimen hankinta kuitenkin vain osa taistelua. Farssi.net palvelun kautta ostettu pelipalvelin nopeuttaa toimintaasi huomattavasti ja vähentää palvelimen hallintaan käytetyn ajan olemattomaksi. Voit keskittyä täysin olennaiseen, eli yhteisösi kasvattamiseen ja kehittämiseen. Sinun ei tarvitse miettiä käyttöjärjestelmän päivityksiä, tai miten sallit muille admineille oikeuden käynnistää tai päivittää palvelintasi. Palvelumme poistaa selästäsi myös huomattavasti taakkaa automatisoinnilla ja ongelman tullessa eteen, olemme aina yhteisösi tukena!

Toisaalta jos aivan oikeasti tarvitset omaa dedikoitua palvelinta niin senkin järjestäminen onnistuu. Voimme varustaa palvelimesi myös meidän hallintapaneelilla, joka helpottaa pelipalveluiden ajamista. Voit luoda uuden peliserverin helposti nappia painamalla.
Käytämme palvelimien hallintaan TCAdmin pelihallinta sovellusta. Käytännössä hallintapaneelista löytyy kaikki, mitä pelipalvelimen pyörittämiseen tarvitsee. Hallintapaneeli on webselaimen kautta käytettävä sivusto, josta pystyt hallitsemaan omaa pelipalvelintasi. Käytännössä pelipalvelimesi pyörii aivan samalla tavalla, kuin pyörittäisit sitä omalla koneella tai dedikoidulla palvelimella. Se on päällä silloin kun haluat ja miten haluat. Hallintapaneelin tarkoitus on helpottaa palvelimen hallintaan liittyviä jokapäiväisiä toimintoja.

Hallintapaneelissa on mm.:
 • FTP(clientin kautta ja suoraan selaimesta) yhteyden, jolla liikuttaa palvelimen tiedostoja.
 • MySQL database ja sen hallinta.
 • Statistiikkoja palvelimesi pelaajamääristä ja resurssien käytöstä.
 • Automatisoitavat toiminnot, kuten updatet, restartit jne.
 • Yleisimmät pluginit yhden napin asennuksella.
 • Tarkoituksena Farssin GameHost sivulla on tuottaa palvelimet farssi.net yhteisön ylijäävältä palvelinraudalta. Pelipalvelinten myynnin ansiosta pystymme kasvattamaan omaa kapasiteettiamme ja pienentää palvelinten pyörittämisestä aiheutuvia kustannuksia. Meillä ei ole tarkoitus hyötyä sinun palvelimestasi rahallisesti. Maksat palvelimestasi reilusti vain omakustannehinnan.

  Osassa tarjotuista palvelimissa on vakiona "-Powered by Farssi.net" mainos, jolla pyrimme saamaan lisää näkyvyyttä yhteisöllemme. Pääset aina tuosta shoutoutista eroon pientä kuukausittaista maksua vastaan. Mikäli palvelimesi alkaa käyttämään resursseja enemmän ja sen suosio nousee, maksat palvelimestasi omavastuu osuuden. Sovimme asiasta kuitenkin aina sinun kanssa yhdessä.

  Esimerkkejä suuremmista farssin asiakkaista alla:
 • Rust 250-300slot - 20€/kk

  Ei siis mitenkään kallista, kun verrataan oikeastaan mihinkä muuhun alalla toimivaan yritykseen.
 • Voit jakaa palvelimellesi käyttöoikeuden täysin miten haluat. Voit luoda erillisen alikäyttäjän jopa maksupaneeliin, jossa toisella henkilöllä on pääsy myös maksamaan maksuja. Voit myös jakaa oikeuden käyttää itse palvelintasi luomalla erilliset tunnukset yksittäisille admineille. Voit rajata käyttöoikeuksia itse valitsemallasi tavalla. Sinä päätät keneen luotat ja miten palvelintasi haluat hallinnoida.

  Asiakkailta kerättyä

  Weleho ~

  Olen ollut farssilla jäsenenä päälle kaksi vuotta. Homma on toiminut kun junan vessa, eli nopeasti ja suoraan radalle. Kukaan ei saa täyttä viittä tähteä.

  Epex ~

  Aloitin oman rust serverin pyörittämisen farssilla joskus 2019. Ei oikein kiinnostus riittänyt pitämään siitä huolta, mutta onneksi Farssin muu ylläpito hoiti sitä puolestani. Palvelin poppasi vuoden 2021 alussa.

  HoikkiS ~

  RP :tä olen farssin palvelimilla pelaillut jo pitkään. Nyt laitettiin farssin kautta oma DayZ serveri pystyy ja serveri poppasi välittömästi. Farssin ylläpito auttoi myös palvelimen rakentamisessa!

  Letku_Jyppe ~

  Toista vuotta on hellcityn TS palvelin jaettu farssin kanssa. Supporttiakin on saatu. Itse leachaan farssin discordissa kaikki mehevimmät juorut.

  Tiedotteet

  Maa 30.

  Ongelmia palveluissa? Muista kertoa niistä!

  Meille asti ei ole tullut mitään "nokankoputuksia" oikeastaan mistään, joten onkin varmasti hyvä aika muistutella tähän väliin ihmisiä jälleen:  Jos teillä on ongelmia palvelun käytön kanssa, tai palvelustanne puuttuu jotain, niin tuokaa se meidän ylläpidon tietoon! Koska ajamme omia palveluitamme myös samoista järjestelmistä ...

  Maa 24.

  Uusia dedi palvelimia tullut nyt myös pelipalvelinten käyttöön!

  Farssin pelihallintaan on liitetty nyt lisää palvelimia! Jos ajat palvelintasi hallinta.farssi.net osoitteen kautta niin voit pyytää meiltä siirtoa uudelle raudalle, jos näin haluat. Tämän tarkoituksena on tasapainottaa viimeviikkoina kertynyttä lastia vanhoilla pelipalvelimilla. Uudet peliserverit ovat i9-9900k prosessorilla pyöriviä ...