× HUOM: Pelipalvelimien ensimmäinen kuukausi 0.01€. Käytä koodi KESAPELIT2021 tuotteen tilaamisen yhteydessä!

Pelipalvelimet, VPS ja GameVPS
Pelaajien verkkopalvelut, yhdestä paikasta.

Yhteisö tukena

Et ole yksin. Farssin yhteisö pitää sisällään yli 7 000 suomalaista videopelien pelaajaa. Hyppää discordiimme ja saat varmasti apua ongelmiisi. Palvelimen käyttämisestä sen modaamiseen.

Mukautuvuus

Pelipalvelimet ovat kaikki uniikkeja ja me tahdomme tuoda sinulle hallintajärjestelmään kaikki uusimmat pluginit ja modit, automaattisesti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi.

Ei niin hintava

Farssi.net/GameHost sivuston tarkoituksena on kattaa Farssi.net yhteisön palvelinkulut. Pyörität siis palvelinta meidän kautta käytännössä omakustannehintaan.

Skaalautuvuus

Omat palvelumme kattavat tuhansia uniikkeja pelaajia päivittäin. Pystymme skaalaamaan palvelusi yhteisösi tarpeen mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä, voit aina tulla juttelemaan kanssamme discordiin omasta palvelimestasi!

Heräsikö kysymyksiä?

UKK

Farssi.net on täysin suomalainen, roolipelaamisen kautta löydetty peliyhteisö. Ajamme lukuisan määrän omia palvelimia, joista osa on julkisia ja osa yhteisön jäsenten käyttämiä omiin tarkoituksiinsa. Farssi.net/GameHost on perustettu tarpeeseen kattaa oman yhteisön palvelinkulut. Käytännössä kuitenkin toiminta on jo laajentunut siihen pisteeseen, että ajamme omia palveluitamme gamehostingin rinnalla ja asiakkaat nauttivat tilanteessa, jossa heidän pitää pitkälti maksaa vain palvelun sisäänostohintaa. Ajamme järjestelmässämme muutamaa tuhatta yksittäistä palvelinprosessia.
Farssi.net ajaa omat palvelunsa täysin samoista järjestelmistä, mitä myymme ulos näillä sivuilla. Voit olla varma, että jokainen palvelu toimii palvelimen puolesta niin hyvin kuin se vain voi toimia. Luotamme itse omiin palveluihimme ja niin tekee myös suuri määrä isoja suomalaisia peliyhteisöjä. Meidän kautta niin iso kuin pieni yhteisö pystyy ajamaan kaikki palvelut yhdestä paikasta todella kätevästi.

Jos yhteisösi kaipaa itse hallittua alustaa, voit ajaa palvelusi oman VPS palvelimen tai GameVPS (itse käytämme usein näitä raskaimmille peleille) kautta. Mikäli tahdot panostaa enemmän itse pelaamiseen, tai palvelimen kehitykseen, voit ajaa useimmat pelit myös hallintapaneelimme kautta.

Kaikenkaikkiaan Farssi.net/GameHost on palvelu, joka on pelaajilta pelaajille muodossa toteutettu. Meidän intressi ei ole nuolla persettäsi, meidän intressimme on, että palvelut toimivat mahdollisimman hyvin.
Käytämme palvelimien hallintaan TCAdmin pelihallinta sovellusta. Käytännössä hallintapaneelista löytyy kaikki, mitä pelipalvelimen pyörittämiseen tarvitsee. Hallintapaneeli on webselaimen kautta käytettävä sivusto, josta pystyt hallitsemaan omaa pelipalvelintasi. Käytännössä pelipalvelimesi pyörii aivan samalla tavalla, kuin pyörittäisit sitä omalla koneella tai dedikoidulla palvelimella. Se on päällä silloin kun haluat ja miten haluat. Hallintapaneelin tarkoitus on helpottaa palvelimen hallintaan liittyviä jokapäiväisiä toimintoja.

Hallintapaneelissa on mm.:
 • FTP(clientin kautta ja suoraan selaimesta) yhteyden, jolla liikuttaa palvelimen tiedostoja.
 • MySQL database ja sen hallinta.
 • Statistiikkoja palvelimesi pelaajamääristä ja resurssien käytöstä.
 • Automatisoitavat toiminnot, kuten updatet, restartit jne.
 • Yleisimmät pluginit yhden napin asennuksella.
 • Tarkoituksena Farssin GameHost sivulla on tuottaa palvelimet farssi.net yhteisön ylijäävältä palvelinraudalta. Pelipalvelinten myynnin ansiosta pystymme kasvattamaan omaa kapasiteettiamme ja pienentää palvelinten pyörittämisestä aiheutuvia kustannuksia. Meillä ei ole tarkoitus hyötyä sinun palvelimestasi rahallisesti. Maksat palvelimestasi reilusti vain omakustannehinnan.

  Osassa tarjotuista palvelimissa on vakiona "-Powered by Farssi.net" mainos, jolla pyrimme saamaan lisää näkyvyyttä yhteisöllemme. Pääset aina tuosta shoutoutista eroon pientä kuukausittaista maksua vastaan. Mikäli palvelimesi alkaa käyttämään resursseja enemmän ja sen suosio nousee, maksat palvelimestasi omavastuu osuuden. Sovimme asiasta kuitenkin aina sinun kanssa yhdessä.

  Esimerkkejä suuremmista farssin asiakkaista alla:
 • Rust 250-300slot - 20€/kk

  Ei siis mitenkään kallista, kun verrataan oikeastaan mihinkä muuhun alalla toimivaan yritykseen.
 • Voit jakaa palvelimellesi käyttöoikeuden täysin miten haluat. Voit luoda erillisen alikäyttäjän jopa maksupaneeliin, jossa toisella henkilöllä on pääsy myös maksamaan maksuja. Voit myös jakaa oikeuden käyttää itse palvelintasi luomalla erilliset tunnukset yksittäisille admineille. Voit rajata käyttöoikeuksia itse valitsemallasi tavalla. Sinä päätät keneen luotat ja miten palvelintasi haluat hallinnoida.

  Asiakkailta kerättyä

  Weleho ~

  Olen ollut farssilla jäsenenä päälle kaksi vuotta. Homma on toiminut kun junan vessa, eli nopeasti ja suoraan radalle. Kukaan ei saa täyttä viittä tähteä.

  Epex ~

  Aloitin oman rust serverin pyörittämisen farssilla joskus 2019. Ei oikein kiinnostus riittänyt pitämään siitä huolta, mutta onneksi Farssin muu ylläpito hoiti sitä puolestani. Palvelin poppasi vuoden 2021 alussa.

  HoikkiS ~

  RP :tä olen farssin palvelimilla pelaillut jo pitkään. Nyt laitettiin farssin kautta oma DayZ serveri pystyy ja serveri poppasi välittömästi. Farssin ylläpito auttoi myös palvelimen rakentamisessa!

  Letku_Jyppe ~

  Toista vuotta on hellcityn TS palvelin jaettu farssin kanssa. Supporttiakin on saatu. Itse leachaan farssin discordissa kaikki mehevimmät juorut.

  Tiedotteet

  Mar 17.

  R.I.P x.x.x.254 ja hail uusille raudoille.

  Vanha rousku saatellaan haudanlepoon. x.x.x.254 serveri on viimeisiä EI i9-9900k servereitä mitä meillä pyörii jaloissa ja sitä onkin tässä viimeiset 2-3 vuotta pahoinpidelty aika huolella. 24/7 365. Kaikki palvelut on saatu nyt siirrettyä uusille servereille. Farssi.net pelipalvelut eli "Gamehosti" puoli on kasvanut viimeisen vajaan ...

  Loka 20.

  x.x.x.254 IP :llä oleva serveri eläköityy!

  Aikaisemmasta yrityksestä huolimatta ylläolevaa palvelinta ei ole saatu pelastettua (x.x.x.254 IP :llä) ja se siirtyy pikimmiten eläkkeelle.        Jos teillä on ko. palvelimella olevia palvelimia, niin voitte pyytää allekirjoittaneelta siirtoa uudelle serverille (Serveri on i9-9900k, NVMe levyillä) HUOMISESTA eteenpäin! ...