Etsitään yhteisöjä tositarkoituksella!

Farssin pelipalvelut ovat lähteneet ryminällä käyntiin ja uusia käyttäjiä on syöksynyt sisään. Käytännössä kaikki palvelimet, mitä ihmiset ovat ottaneet ovat enemmän tai vähemmän omaan rakenteluun ja for fun an giggles tarkoitukseen, omalla kaveriporukalla pelailuun.Farssi GameHost sivuston perimmäinen tarkoitus on auttaa ... Lue lisää »

31. Tam 2021
Varmistusmaksu palvelimeen

Valitettavasi (oikeasti ihan vitun jees), koko järjestelmä joutuin niin massiivisen yleisöryntäyksen kohteeksi eilen, että joudumme heti rajoittamaan. Koska järjestelmää vielä testaillaan ja hommat eivät tietenkään ole vielä ihan kondiksessa niin palveluille on asetettu 1€/kk hinta. Luonnollisesti FiveM palveluissa tämä ei ole ... Lue lisää »

26. Tam 2021
Yhteisömaksut

Palvelun voi maksaa nyt myös yhteisömaksulla. Saat käyttäjätilillesi uniikin linkin, johon menemällä yhteisösi jäsenet voivat dropata käyttäjätilillesi halutun summan rahea. Kaikki tilille maksetut rahat ovat suoraan vain kyseisen asiakkaan palveluiden käytössä. Rahaa ei voi nostaa asiakastililtä ulos, eikä sitä voi käyttää ... Lue lisää »

25. Tam 2021
Automatisoitu palvelinten tilaaminen

Farssi.net/gamehost sivuston rakentelu on aloitettu tänään. Sivusto alkaa näyttämään jo melkoisen hyvältä.

 

Tarkoitus on saada automaattisesti toimiva sivusto, jonka avulla farssin jäsenet pystyvät allokoimaan itselleen palvelimen, mikäli järjestelmässä sille on tilaa. 

23. Tam 2021