Ongelmia palveluissa? Muista kertoa niistä!

Meille asti ei ole tullut mitään "nokankoputuksia" oikeastaan mistään, joten onkin varmasti hyvä aika muistutella tähän väliin ihmisiä jälleen:  Jos teillä on ongelmia palvelun käytön kanssa, tai palvelustanne puuttuu jotain, niin tuokaa se meidän ylläpidon tietoon! Koska ajamme omia palveluitamme myös samoista järjestelmistä ... Lue lisää »

30. Maa 2021
Uusia dedi palvelimia tullut nyt myös pelipalvelinten käyttöön!

Farssin pelihallintaan on liitetty nyt lisää palvelimia! Jos ajat palvelintasi hallinta.farssi.net osoitteen kautta niin voit pyytää meiltä siirtoa uudelle raudalle, jos näin haluat. Tämän tarkoituksena on tasapainottaa viimeviikkoina kertynyttä lastia vanhoilla pelipalvelimilla. Uudet peliserverit ovat i9-9900k prosessorilla pyöriviä ... Lue lisää »

24. Maa 2021
GameVPS3 palvelimia taas varastossa!

Saimme pitkän odottelun jälkeen lisää palvelimia suomeen. Tämä tarkoittaa sitä, että GameVPS3 tuotetta on jälleen saatavilla.  GameVPS3 tuotteet ajetaan I9-9900k raudoilta, joten niissä on vääntöä isompaankin tarpeeseen. Tuote on myös ollut selkeästi suosituin kaikista paketeistä napakan hinta-laatu suhteensa vuoksi. ... Lue lisää »

23. Maa 2021
Operaattoreiden palvelinpula jatkuu

Varsin globaali komponenttipula on nyt myös osunut farssin gamehost palveluihin. Käytännössä juurikin näiden meidän käytössämme olevien core speedeiltä tehokkaampien palvelinten saatavuus on olematon.Pelipalvelimia on ajettu varsin matalalla CPU käytöllä ja näissä tilaa on vielä varsin reilusti uusille palveluille. Kuitenkin ... Lue lisää »

19. Maa 2021
1 2 3