Farssi.net - FProxy

Pelipalveluihin kohdistetaan normaalia enemmän palvelunestohyökkäyksiä. FProxy toimii palvelimesi ja pelaajan välissä, filtteröiden liikennettä ja samalla piilottaen palvelimesi. Fproxy on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Frassin GameVPS tuotteiden kanssa.

FProxy toimii asiakkaan tarpeiden mukaan ja saattaa koostua tarpeen mukaan yhdestä, tai jopa sadoista välityspalvelimista. Fproxy käyttää hyväkseen Anycast kuormantasausta saavuttaakseen parhaimman tulokset pelipalvelimen liikenteen turvaamiseen.

Taistelussa todistettu toimivaksi

Farssi.net

Suojaamme FProxyn avulla suositumpaa enemmän palvelunestohyökkäyksille altista infraamme. Käytämme palvelua dynaamisesti aina tarpeen mukaan.

HellCity

Mukana FProxyn ensimmäisistä päivistä lähtien. Hyökkäykset loppuivat kuin seinään. "Nyt toimii kuin unelma :)" (C) Letku_Jyppe 2021

Pohjola

PohjolaRP käyttää oman serverinsä suojaamiseen Fproxyä. Fproxy otettiin käyttöön heti palvelimen uudessa julkaisussa syksystä 2021.

Hardlife

Hardlife käyttää oman serverinsä suojaamiseen Fproxyä. Fproxy pysäytti palvelimelle aktiiviset hyökkäykset välittömästi käyttöönoton jälkeen.

Piilota palvelin

FProxy piilottaa palvelimesi täysin. Proxy palvelin näyttäytyy palvelimesi IP osoitteena eivätkä pelaajat pysty selvittämään palvelimesi oikeaa osoitetta.

Skaalautuvuus

Proxy on täysin skaalattavissa. Proxy palvelimia voi tarpeen mukaan olla käytössä vaikka 100 (tai enemmän). Palvelu toimii ja se rakennetaan aina täysin sinun tilannettasi varten.

Nopeus

FProxy toimii nopeasti ja kaikilla reittipisteillä on nopeat yhteydet ympäri maailmaa. Käyttäjien yhteys muodostuu aina lähimpään reittipisteeseen, taaten nopean yhteyden palvelimeesi.

Helppo käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto ei vaadi sinulta teknistä osaamista. Neuvomme sinulle mitä sinun tarvitsee tehdä, palvelua käyttöönotettaessa.

Pilvi pohjalla

FProxy toimii siellä missä sinun pelaajasi ovat. Oli palvelimesi sitten suomessa, tai ulkomailla, pystymme reitittämään liikenteesi FProxyn kautta pelaajillesi ja takaisin.

Ei niin kallis

FProxy keskittyy olemaan lisäpalvelu GameVPS tuotteille. Maksat palvelusta sen aiheuttamat käyttökustannukset, usein liikennemääräsi mukaan!

Ota yhteyttä...

FProxy UKK

FProxy on verkko, joka toimii pelipalvelimen ja pelaajan välissä. FProxy peittää täysin pelipalvelimesi oikean IP osoitteen. Näin palvelunestohyökkäyksen sattuessa pääsysi palvelimeesi ei katkea. Tämä on edukasta, jos esimerkiksi ajat monta eri palvelinta yhdeltä GameVPS palvelimelta, etkä tahdo muiden palvelinten kärsivän, mikäli yhtä palvelinta kohtaan hyökätään. FProxy mahdollistaa myös verkon skaalaamisen käytännössä siihen pisteeseen asti, että hyökkäys palvelintasi kohtaan ei ole enää edes mielekästä, eikä sillä saavuteta mitään haittaa palvelimen toiminnalle.

FProxy todella toimii ja poistaa käytännössä palvelunestohyökkäykset palvelimelta kokonaan, mutta kuten kaikessa, sen käyttäminen aiheuttaa kuluja. On jokaisen yksittäisessä harkinnassa, onko oman pelipalvelimen puollustaminen niin tärkeää, että siitä kannattaa näitä ylimääräisä kuluja kantaa. Usein palvelunestohyökkäykset ovat todella väliaikaisia, jolloin FProxyn kaltaista palvelua ei tarvita jatkuvasti.

FProxyä käytetään usein suojaamaan suurempia yhteisöjä, esimerkiksi eventtien tai vaikka uuden palvelimen julkaisun aikana. Toisaalta FProxyä voidaan myös käyttää ihan jatkuvasti piilottamaan palvelimen IP osoite ulkopuolisilta, jolloin se jo itsessään parantaa huomattavasti pelipalvelimen turvallisuutta.

Koska FProxy rakennetaan aina asiakkaan järjestelmää tukevaksi elementiksi asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan, sille ei ole mitään varsinaista hintaa. Jos sinulla on käytössä oma GameVPS serveri, kannattaa tulla juttelemaan palvelun käyttöönotosta ja mitä juuri sinä tarvitsisit.

Palvelun käyttöönotto onnistuu käytännössä lennosta. Palvelimesi vanha IP osoite poistetaan ja sille määritetään uusi IP osoite. Mikäli palvelin on uusi ja IP osoite ei ole kenenkään tiedossa, tätä ei tietenkään tarvita. IP osoitteen vaihdolla pyritään siihen, että vain asiakas on tietoinen palvelimen oikeasti IP osoittesta ja hyökkääjä ei pysty ohittamaan FProxyä. Palvelimen palomuuri laitetaan kiinni niin, että se hyväksyy liikennettä vain FProxyn yhteysosoitteista, kun liikenne on osoitettu pelin porttiin. Tämän jälkeen peliin tehdään pelikohtaisia asetusmuutoksia ja esimerkiksi sen serverbrowseriin julkaisema IP vaihdetaan vastaamaan FProxyä.