Virheellinen maili slottien nostosta!

Valheimin järjestelmäpäivityksen yhteydessä lähti virheellinen maili, joka myös mahdollisesti sulki osan palvelimista. Kyseessä on päivityksen yhteydessä lähtenyt virheellinen automaattinen email, joka laukesi järjestelmäasetusten muutoksesta. Voitte jättää ko. viestin huomiotta. Pahoittelut tapahtuneesta. Olkaa yhteydessä, mikäli ... Lue lisää »

26. Kesä 2022
Käyttäjämäärän nousun aiheuttamat tuskat.

Alunperinhän farssi.net/gamehost palvelu suunniteltiin yhteisön omaan käyttöön. Yhteisön sisällä kuitenkin huomattiin, että no, tämähän "toimii", joten paveluita alettiin omien palveluiden puitteista myymään ulos, kattamaan palvelinten käyttökustannuksia. Yeaah.... Tää oli vuosi sitten... Aikalailla... Ajatus oli AIVAN HELVETIN ... Lue lisää »

13. Hel 2022
Hinnoittelumuutokset kasvavan palvelutarpeen vuoksi!

Uusi vuosi tosiaan on lähtenyt käyntiin ja ryminällä. Farssi.net/gamehost käytännössä koko viimevuoden loppupuolen alkanutkin jo pääsemään suhteellisen suuriin mittoihin. Tällä hetkellä kasvuvauhti on jo niin huimaa, että uusia palvelimia joudutaan ostamaan todella kovaa tahtia lähes viikottain. Uusien palvelimien hankkimisesta ... Lue lisää »

11. Tam 2022
Joulusta on selvitty, uusi vuosi ja uudet kujeet... No ei aivan.

Uusi vuosi ja uudet kujeet ei aivan pidä meidän kohdalla paikkaansa. Farssin GameHost on kasvanut viimevuoden aikana TODELLA nopeasti ja isommaksi kuin olimme ikinä ajatelleet. Palvelusta on tullut aivan uskomattoman paljon positiivistä palautusta, palveluiden toiminnan, mutta myös tavoitettavuuden ja muiden asioiden saralla. Kiitos ... Lue lisää »

8. Tam 2022
1 2 3