ValheimPlus nyt valmisasennuksena!

Nyt alkaa vihdoin tulemaan esille hienoja ja suhteellisen vakaita modeja Valheim peliin (tätä on odotettu). Jotkut teistä onkin jo koittaneet, mutta useampi vielä pelannut ilman. Eli ValheimPlussaa.Valheim plus tuo HUOMATTAVASTI lisää ominaisuuksia muuten suhteellisen basic peliin. Modi pitää sisällään rakennusten tarkemmasta ... Lue lisää »

27. Hel 2021
Valheim palvelinten hinnannosto.

Valheimpalvelimet ovat tällähetkellä kovassa kysynnässä ja niitä tuntuu menevän varsin rivakkaa vauhtia. Pyrimme varmistamaan, että palvelimet eivät kasaudu järjestelmäämme yksittäisille serveriraudoille ja järjestämme lisää rautaa takaamaan niiden toimivan ympäristön. Valitettavasti kuitenkin tuosta uuden raudan hankinnasta ... Lue lisää »

25. Hel 2021
Uutta vanhaa rautaa käyttöön!

Farssin omat pelipalvelimet siirrettiin uudelle raudalle, joten tämä vapautti vanhan i7-8700 prossulla olevan raudan meidän pelipalvelinkäyttöön. Tuolle serverille ohjautuu nyt uudet pelipalvelimet ja raudan lisäys tuleekin tarpeeseen varsinkin Valheim palvelinten kasvavan tarpeen vuoksi! Jos palvelimellasi on primetime aikaan lagia niin ... Lue lisää »

24. Hel 2021
Valheim palvelimet!

Valheim on lähtenyt aika rajuun nousuun nyt viimepäivinä ja joitain valheim palvelimiakin on jo mennyt. Suurempia ongelmia ei ole ollut (jos ei oteta huomioon palvelinten satunnaisia kaatumisia, joista ei rollbackiä ole aiheutunut) ja kaikki on mennyt varsin mukavasti.  Tahtoisimme kuitenkin muistuttaa! Valheim on vasta earlyaccess peli ja ... Lue lisää »

20. Hel 2021
1 2