GameVPS palvelimia lisätty jälleen!

Noniin! Jälleen jouduttiin odottelemaan vähän uusia palvelimia, mutta ne ovat nyt täällä! Lisäsimme palvelimia nyt GameVPS2 ja GameVPS3 tuotteisiin. Toivottavasti tässä olisi nyt kesän tarpeisiin! GameVPS palvelut ovat osoittautuneet oikein oivaksi tavaksi pyörittää omaa pelipalvelinta ja tämän ihmiset ovatkin huomanneet oikein ... Lue lisää »

23. Kesä 2021
GameVPS3 ympäristö jälleen toiminnassa.

Yksi suomen GameVPS3 serveri oli kokonaisuudessaan hajalla toista päivää. Palvelimen data saatiin pelastettua ja koko palvelimen muu rauta vaihdettua. Palvelin on jälleen toiminnassa.

Jos olet ollut ko. palvelimen käyttäjä niin testaa palvelusi toimivuus ja tarvittaessa ota meihin vielä yhteyttä tiketillä!

18. Kesä 2021
Minecraft palvelimiin lisää muistia ja minecraft päivitys!

Minecraftin uusi patchi on täällä. Uusi patchi nostaa myös minecraftin serverin vaatimuksia hitusen. Tätä kompensoiden nostamme myös vakiona ostetun minecraft paketin muistimäärää 3->5Gb.  Minecraft päivitys myös toi uuteen versioon hieman kinkkisen vaateen javan versioiden suhteen. Järjestelmämme muuttaa nyt palvelimesi ... Lue lisää »

14. Kesä 2021
Webhotelli palvelut ovat täällä!

Moi! Farssin palvelut ovat nyt vielä täydentyneet webhotelli palveluilla. Näitä on jo pidempään (käytännössä ihan alusta asti kyselty). Webhotellin ei ole tarkotus olla mitenkään super isoille eeppisille sivustoille tai palveluille suunnattu, vaan se profiloituu aika "perus" käyttöön, jota normaali yhteisö voi itselleen kuvitella. ... Lue lisää »

9. Kesä 2021