ValheimPLUS modi ja sen asennus

ValheimPLUS tai tuttavallisemmin V+ on valheim pelin "Quality of Life" modi. Modi lisää ominaisuuksia niin rakenteluun, kun laajalti maailman toiminnan conffaamiseen. Tarkempia muutoksia voi tehdä karttaan, serveriin, tavaroihin, kärryihin, kameraan, tappojen XP määriin, pelin vaikeustasoon, pelaajan hudiin, talojen kestävyyteen, manipuloida aikaa, workbench ja ward radiuksiin, Fermenter beehive kiln ja furnace nopeuksiin ja outputteihin, sekä viimeisenä itse pelaajaan. Tarkan listan ominaisuuksista (joita ohboy on aika paljon) saat täältä: https://github.com/valheimPlus/ValheimPlus

ValheimPLUS asentaminen (PELAAJA)

ValheimPlus pitää asentaa niin clientille (pelaajalle), kuin myös palvelimellekkin. Asentaminen on kuitenkin todella helppoa.

1. Tarkista, että valheim on asennettuna koneellesi ja ota asennustiedostojen sijainti talteen. (Peli kannattaa myös päivittää varmuiden vuoksi)
  2. Lataa viimeisin client versio valheimPLUS modista täältä: https://github.com/nxPublic/ValheimPlus/releases/latest/ Lataa WindowsClient.zip tiedosto uusimmasta versiosta.
  3. Navigoi koneellasi valheim tiedostojen sijaintiin
    1. Paina valheim peliä steam libraryssä oikealla.
    2. valitse "Go to Manage(ominaisuudet)" -> "Browse local files(paikalliset tiedostot -> selaa)"
    3. Steami avaa sinulle uuden ruudun valheimin kansiossa
  4. Unzippaa "WindowsClient.zip" valheimin juurikansioon. (täältä löytyy mm valheim.exe ja UnityCrashHandler64.exe)

ValheimPLUS asentaminen (PALVELIN)

1. Kirjaudu palvelinhallintaan.
  2. Navigoi omaan valheim palvelimeen.
  3. Valitse "Modit" ja ValheimPLUS kohdassa "install".
  4. Valheim plus asennus laittaa kaikki tiedostot oikeille paikoilleen automaattisesti.
  5. Huomioi, että modin poistaminen vaatii palvelimen tyhjäämisen uudelleenasentamalla.

Kun myöhemmin palvelin saa steam päivityksen, kannattaa valheimplus päivittää install napin kohtaan tulleesta "update" napista. Update lataa uusimman version ja korvaa vanhat tiedostot. Update myös siirtää valheimPLus Confit turvaan ja takaisin paikalleen updaten jälkeen, et siis menetä omia conffeja vaikka päivittäisit modin. Muista kuitenkin, että mikäli modin conffeihin tulee uusia ominaisuuksia, sinun täytyy itse ne liittää sinne tai resetoida confit kokonaan. Voit tehdä tämän painamalla "uninstall" ja sitten jälleen "install". INSTALL ja UPDATE napit lataavat aina UUSIMMAN version valheimPlus modista. Jos tahdot käyttää vanhempia versioita, sinun pitää asentaa ne itse manuaalisesti.

ValheimPLUS palvelimen asetusten muuttaminen

1. V+ config tiedostot löytyvät hakemistosta /BepInEx/config

2. Avaa valittu tiedosto kaksoisklikkaamalla ja muista painaa "Save".
  3. Käynnistä palvelin uudelleen muutosten käyttöönottamiseksi.

• 2 käyttäjistä hyötyivät artikkelista