Valheim palvelimen ingame komentojen käyttö edellyttää admin oikeuksia. Tässä ohjeessa käydään lävitse, miten saat omalle valheim palvelimelle admin oikeudet itsellesi, tai kaverillesi.

Etsi Steam64ID

Ensimmäisenä meidän täytyy saada haltuun lisättävän adminin steam64 ID. ID on helposti tunnistettava, varsin pitkä numerosarja. Voit käyttää jompaa kumpaa alla olevaa keinoa tuon ID :n selvittämiseen.

Pelissä:

1. Liity palvelimelle.
  2. Paina F2 näppäintä.
  3. Aukeavassa menussa näet steamID :n pitkänä numerosarjana heti nicknamen perässä.

Huom: jos tahdot saada kaverin SteamID :n ylös, myös kaverisi pitää olla liittyneenä samalle palvelimelle kanssasi.

Selaimesta:

1. Surffaa sivulle https://steamid.io/
  2. Syötä input kenttään oma tai kaverisi steam profiilin linkki
  3. Näet halutun id:n kohdassa Steam64

Lisää Admin Valheim palvelimelle:

1. Navigoi palvelimesi hallintapaneeliin.
  2. Valitse haluttu palvelin ja klikkaa palvelimen alla "Configuration files" välilehteä.
  3. Valitse sitten adminlist.txt ja avaa se tekstieditorissa.
  4. Lisää yksi Steam64ID per rivi ja tallenna sitten tiedosto (muista käynnistää myös palvelin uudelleen).

• pelipalvelimet, valheim
  • 2 käyttäjistä hyötyivät artikkelista