Olette siis pelanneet kaverin tai sinun koneella pyörineellä Valheim palvelimella ja rakentaneet sinne muhkeat linnoitukset. Niistä on vaikea päästää irti... Aivan liian vaikea... Huah...

Valheim maailman siirtäminen palvelimelle.

1. Kirjaudu hallintapaneeliisi.
  2. Sulje palvelimesi. Tarkista, että tila on "Suljettu/stopped" tms.
  3. Navigoi tiedostonhallintaan ja navigoi kansioon "worlds_local" (huomaa kuvassa väärä kansio valittuna, mutta idea sama.)

4. Navigoi omalla koneella kansioon, jonne maailmasi on tallennettu (usein: C:\Users\username\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim
  5. Pakkaa wolds kansion sisältö .zip paketiksi omalla koneellasi ja siirrä se sitten palvelimelle painamalla "upload" tai ihan vain siirtämällä se palvelimen kansionäkymän päälle ja pudottamalla. (maailma tiedostot pitää olla worlds_local kansiossa.
  6. Kun tiedosto on siirtynyt valitse tuo paketti ja oikealla hiiren klikkauksella ja paina "pura".
  7. HUOM! Jos olet nimennyt oman maailmasi joksikin muuksi kun "world" niin sinun pitää vaihtaa palvelimesi maailman nimi myös "komentorivi" osiosta. Voit katsoa tarkemmat ohjeet tähän myös ohjeet osiosta.
    Mikäli muutat komentoriv tiedostoa, muista painaa apply/hyväksy.

Muista käynnistää palvelimesi uudelleen!

• pelipalvelimet, valheim
  • 4 käyttäjistä hyötyivät artikkelista