Windows Server 2016 Standard asennus VPS :lle.

VPS palvelinten asennus voi olla usein kovin pelottavaa ja monesta jopa vaikeaa. VPS palvelinten tarkoitus on olla kuitenkin helppoja ja nopeita alustoja niin opetteluun, kuin yksittäisten ohjelmistojen ajamiseen. Tässä ohjevideossa asennamme Windows Server 2016 Standard editionin Farssi.net VPS palvelimelle valmiista snapshotista. Muistakaa kuitenkin, että Windows tarvitsee lisenssin ja jokainen vastaa omasta lisenssistään itse.

Huomaa, että nykyään voit myös asentaa Windows Server 2016 ja 2019 järjestelmät suoraan oston yhteydessä imagesta. Tällöin palvelimen asentumisen jälkeen valitse vain hallinnasta palvelimen "console" ja jatkat videolla kohdasta https://youtu.be/RCvyk_MCbow?t=340

• 1 käyttäjistä hyötyivät artikkelista