Farsssi BF3: Realitymod

1657977156902.png

BF3, se monen rakastama viimeinen onnistunut battlefield peli. No nyt se on saanut jälleen vähän rakkautta ja on täällä taas. Venice unleashed modaus alusta tuo pitkään kaivattua rakkautta vanhalle pelille mahdollistaen sen modaamiseen erinäköisiin käyttötarkoituksiin. Suurimpana odotuksena on jo pitkään ollut Realitymod, joka vihdoin lähenee julkaisua. Tässä ohjeet modialustan ja realitymodin asentamiseen. Farssi tähtää oman palvelimen julkaisuun kyseiseen peliin. Tästä lisää myöhemmin.

Alkuperäiset ohjeet täältä: https://forum.bf3reality.com/threads/redeeming-and-installing-vu-rm.44/ ja täältä: https://bf3reality.com/play

Suomenglettuna:

Vaihe 1: Asenna Battlefield 3
Avaa Origin > Etsi ja asenna Battlefield 3

Avaa Battlefield 3. > Sulje peli avaamisen jälkeen.

Vaihe 2: Luo Veniceunleashed.net tunnus
Rekisteröidy sivuille https://veniceunleashed.net/ Luo tunnu tunnus omalla nimimerkilläsi.

Tarkista emailisi tunnuksen vahvistusta varten. > Paina vahvistus linkkiä mailissa > Kirjaudu https://veniceunleashed.net/ sivuille

Vaihe 3: Lataa ja asenna Venice Unleashed
Lataa VU täältä: https://veniceunleashed.net/download Voit halutessasi ladata myös paketin zippinä, minkä ikinä lataatkaan, tällä ei ole väliä, nappaatko installerin, vai zip.

Jos valitsit .zip vaihtoehdon, pura hakemisto jonnekkin kansioon ja aja vu.exe tiedosto.

Realitymod käyttää DEV versiota VU :sta, joten kun käynnistät vu.exe :n sinun pitää asettaa startup parametreihin seuraava rivi: -updateBranch prod -vexttrace

Asetukset voi määrittää vain pikakuvakkeeseen, joten paina tarvittaessa vu.exe tiedostoa oikealla hiirennapilla ja valitse sitten "luo pikakuvake". Voit sitten valita tuon luodun pikakuvakkeen jälleen oikealla ja valita ominaisuudet, jonne voit asettaa kyseisen käynnistyskomennon "kohde" riville, tiedostopolun perään.
oJtHrWKl.png


Vaihe 4: Kirjaudu sisään ja rekisteröi VU clietti.
Kirjaudu sisään clienttiin tunniksilla, jotka aikaisemmin teit. Jos et ole vielä authentikoinut battlefield3 kopiotasi, saat myös kirjautumis ikkunan originiin kirjautumiseen.

Kirjautumisen jälkeen luo uusi sotilas ja rock on.

Vaihe 5: Päivitä VU clientti
Oikealla ylhäällä kirjautumisen jälkeen näkyy ympyrä, joka vaihtaa väriään vihreäksi. Odota, että väri on vihreä ja käynnistä sitten VU clientti uusiksi.

Voit nyt liittyä kaikille servereille clientin browserista. Clientti lataa tarvitsemasi tiedostot automaattisesti serveriltä, jonne liityt.
 
Viimeksi muokattu:
  • Love
Reaktiot: pyryy