Minecraft "muisti" mittari otettu pois käytöstä

Minecraftin "muisti" mittari on otettu käytöstä. Aikaisemmin tuosta ei liiemmin haittaa ole ollut ja satunnaisesti on tullut kyselyitä, kun "muisti on täynnä saako lisää", mutta nyt valitettavasti alkaa noita palveluita olemaan senverran paljon, että tästä ongelmasta on tullut jokapäiväinen. Minecraftin java version toimintaan kuuluu, ... Lue lisää »

23. Huh 2023
Maksujärjestelmä päivitys 16.4

Teemme asiakashallinnan päivityksiä tänään 16.4. Päivityksen aikana gamehostin sivut ovat osittain tavoittamattomissa ja ajoittain saattavat näyttää varsin hassuilta. Mikäli päivityksen jälkeen sivustolta löytyy vielä kukkasia, joku ei toimi, näyttää oudolle tms. ottakaa yhteyttä!edit 14.26: Päivitys tehty. Ilmoitelkaa, jos ... Lue lisää »

16. Huh 2023
Valheim + community fork lisätty mod asennus listaan.

Moi! Tänään lisätty valheim community fork https://github.com/Grantapher/ValheimPlus tuonne valheimin mod välilehden asennettaviin tiedostoihin. Official V+ on jo neljä kuukautta päivityksiä jäljessä, joten se ei tällähetkellä ainakaan tunnu toimivan. Kun asennatte tuon community forkin niin pitäkää huoli, että lataatte samasta ... Lue lisää »

7. Huh 2023
Laiterikko palvelimella x.x.41.254

Mikäli prosessisi sijaitsee IP osoitteessa x.x.41.254, palvelusi täytyy uudelleenasentaa. Voit asentaa palvelusi uudelleen painamalla lisää... nappia käynnistä napin vierestä (hallinta.farssi.net - paneelissa) ja valitsemalla sitten "asenna uudelleen". Jotain varmuuskopioita on meillä tallessa. Voit kysellä näitä supportin kautta ... Lue lisää »

2. Huh 2023