GameVPS1 ongelmia!

Kaikissa GameVPS1 tuotteissa havaittu verkkovika. Jos omistat kyseisen tuotteen, niin käynnistä serveri PANEELIN KAUTTA uudestaan mahdollisimman nopeasti, jotta saat serveristä kaikki mehut irti! 

 

Kiitos ongelmista ilmoittaneille!

12. Loka 2021
Päivityksiä järjestelmään.

Joudumme tekemään pikaisen päivityksen järjestelmään välittömästi. Tämä aiheuttaa kaikkien palveluiden sulkeutumisen, voit käynnistää palvelusi välittömästi uudelleen. Pahoittelut, että asiasta ei tehty ennakkoon ilmoitusta, jatkossa tulemma ilmoittamaan samantyyppisistä päivityksistä hyvissä ajoin etukäteen.

 

 

10. Sept 2021
Pelien vaihto ja Paysafecard maksutapa!

Moi! Jälleen viedään hommia ryminällä eteenpäin! Paysafecard maksutapa Aloitetaan tärkeämmästä eli paysafecardista. Paysafecardia on kyselty maksutavaksi käytännössä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tuttavallisemmin PSC on Suomessa esim R-Kioskeilta saatava koodi, joita voi sitten käyttää anonyymiin maksamiseen ... Lue lisää »

1. Sept 2021
Pelipalvelimien puolivuosittaiset ja vuosittaiset maksut!

  Morjes! Nyt alkaa tulemaan n. 6kk toimintaa täyteen aktiivisesti näillä farssin gamehost sivustoilla! Meno on ollut hurjaa ja kasvu sen mukaista! Uusia asiakkaita on tullut reilusti lisää ja uusia pelipalvelimia on avattu aivan käsittämätön määrä. Ilmeisesti hommat ovat myös menneet suhteellisen putkeen, koska soraääniä ei ole ... Lue lisää »

28. Elo 2021
1 2 3