Farssi.net - GameHost Pro

Farssi.net GameHost Pro:n tarjoama korkealaatuinen pelipalvelinratkaisu on pelipalvelinalan ammattilaisten kehittämä ja tuottama ammattilaiskäyttöön suunnattu ratkaisu. Tavoitteena on luoda tehokas ja helppokäyttöinen pelipalvelinympäristö, joka mahdollistaa nopean palveluiden tuottamisen tarpeen mukaan ja on helppo hallittava. Tuotteet on suunnattu yritysten, koulujen, nuorisotoimien sekä muiden organisaatioiden, tai vaativaan harrastelija käyttöön.

GameHost Pro -luokan palvelimet käyttävät pelikäyttöönkin järeitä prosessoreita ja ovat erillään Farssi.netin muista palvelimista. Farssi.net takaa parhaan mahdollisen toimintaympäristön palvelimellesi. Voit luoda erillisiä käyttäjätunnuksia palvelimen hallintaa varten ja tarvittaessa lisätä uusia erillisiä palvelinprosesseja palveluun. Hallintapaneelin kautta voit myös muuttaa pelattavaa peliä tarpeesi mukaan.

Hallitse helposti

Hallintapaneelimme tarjoaa käyttöösi mahdollisuuden antaa luotettaville henkilöille pääsy palvelimen tekniseen puoleen erillisillä hallintatunnuksilla. Voit määrittää jokaiselle henkilölle tarpeen mukaan erilaisia oikeuksia, jotka vaihtelevat normaaleista käyttäjäoikeuksista, joiden avulla käyttäjä voi vain käynnistää ja sulkea palvelimen, aina laajempiin pääkäyttäjäoikeuksiin.

Tehokkaan ja luotettavat palvelimet

PRO tuotteet ajetaan usein tehokkailta Intel® Core™ i9 sarjan prosessoreilta. Taustalla on 128Gb DDR4 muistia ja Gen4 NVMe SSD levyt. Kaikki palvelimet on kytketty ulkomaailmaan taatulla 1GBit/s portilla. Pelipalvelin prosesseissa ei ole ollenkaan rajoitettuja resursseja esim: pelaajapaikkoja tai muistia.

Ylläpidetty puolestasi

GameHost Pro -palvelun avulla voit keskittyä omaan pelipalvelimeesi, sillä me huolehdimme puolestasi hallintapaneelin ympäristöstä ja itse palvelinraudasta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse käyttää aikaa turhanpäiväiseen rakenteluun, vaan voit keskittyä pelipalvelimesi huoltamiseen ja kehittämiseen. GameHost Pro vähentää siis huomattavasti aikaa, jonka joudut käyttämään palvelimen ylläpitoon, ja antaa sinulle enemmän aikaa nauttia pelaamisesta.

Helppo ja nopea käyttöönotto

GameHost Pro -palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa. Kun tilaat palvelimen, asennus tapahtuu automaattisesti ja välittömästi ilman tarvetta tekniselle osaamiselle. Sen jälkeen voit helposti muokata palvelinta omien tarpeidesi mukaiseksi. Jos sinulla kuitenkin ilmenee ongelmia, voit aina turvautua apuumme.

Skaalautuvuus

GameHost Pro -palvelun avulla pelipalvelimien skaalaaminen määrällisesti on erittäin helppoa. Voit lisätä tai poistaa palvelimia tilaamasi ympäristön ja tarpeen mukaan, ja skaalata palvelimiesi kapasiteettia vaivattomasti. Tämä mahdollistaa pelikokemuksen tarjoamisen myös suuremmalle pelaajamäärälle, kun sitä tarvitaan. Me huolehdimme skaalaamisprosessin sujuvuudesta ja varmistamme, että palvelimesi toimivat optimaalisesti skaalauksen jälkeenkin.

Ei niin kallis

GameHost Pro -pelipalveluiden käyttö yritysasiakkaalle on huomattavasti edullisempaa kuin dedikoidun samanlaisen palvelimen hankinta. Pelipalvelinten skaalautuvuus on erittäin helppoa, jolloin voit lisätä tai vähentää resursseja tarpeen mukaan ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tämä mahdollistaa joustavuuden, joka on erityisen tärkeää yrityksille/organisaatioille, joilla voi olla vaihtelevia käyttötarpeita.

Ota yhteyttä...

Siirry tilaamaan heti

GameHostPro alk. 39,90/kk
  • - Rajoittamattomat rerurssit (pelaajapaikat tai muisti)
  • - 24/7 päällä1GBit/s kaista
  • - TCadmin hallinta Hallitse palvelinta ja käyttäjiä
  • - Tehokkaat palvelimet NVMe SSD ja DDR4 muistit.
  • - Sijaintina SUOMI
Siirry tilaamaan GameHost Pro

GameHost Pro UKK

Pelipalvelinta hallitaan farssin TCAdmin pelipalvelin hallinnan kautta. Oma palvelimesi tulee näkyviin sinulle lähetettyjen tunnusten taakse ja voit hallita palvelinta web selaimella, miltä tahansa internetin selailuun kykenevältä laitteelta. Tietojen siirtoa varten voit avata palvelimeen ftp yhteyden, tai käyttää hallintapaneelista löytyvää tiedostonhallintaa pienempien asioiden hoitamiseen.

Kyllä ja ei. Takaamme, että pelipalvelimesi toimii niissä realiteeteissä kun kyseiseltä peliltä voi odottaa. Emme luonnollisesti voi vaikuttaa pelin lähdekoodiin, tai pelin sisältämiin muihin bugeihin. Usein myös pelin toimintaan vaikuttaa myös käytössä olevat modit, pluginit ja muut asetukset Tälläiset asiat menevät hieman ulottumattomiimme. Takaamme kuitenkin, että GameHost PRO palvelimilla on paras mahdollinen ympäristö saavuttaa oman potentiaalinen huippunsa. Palvelut ajetaan ymrpäristössä, joka ei ole ruuhkainen millään tapaa. Palvelinraudoilla on myös enemmän kuin tarpeeksi tehoja niille asetettujen prosessien hoitamiseen.

Kyllä. Ylläpidossamme on jäseniä, jotka ovat rakentaneet useita erillisiä pelipalvelimia useisiin eri peleihin. Kokemusta alalta on yli 16 vuoden ajalta. Voimme rakentaa halutunlaisen ympäristön 45€/h tunti periaatteella. Ajallisesti palvelimen kasaamiseen menee n. 1-8h aikaa, jos tiedossa on, mitä halutaan. Emme kuitenkaan itse rakenna maailmoja tai karttoja peleihin. Jos sinulla on kuitenkin tälläisiä tarpeita, niin kerro niistä. Oletettavasti tunnemme jonkun, joka tuntee jonkun.

Gamehost Pro -palvelin tarjoaa korkeatasoisen suorituskyvyn ja sen tehokkuus on verrattavissa dedikoituihin palvelimiin. Palvelimissa käytetään tehokkaita Intel Core -prosessoreita ja erittäin nopeaa NVMe-muistia. Palvelinten hallintapaneeli on myös helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen, mikä tekee palvelimen ylläpidosta helppoa. Näin ollen Gamehost Pro -palvelin voi olla erittäin houkutteleva vaihtoehto yrityksille, jotka etsivät tehokasta, helppokäyttöistä ja edullista ratkaisua pelipalvelimien tarpeisiinsa. Pelien käyttämiä resursseja, kuten pelaajapaikkoja tai muistia, ei ole rajoitettu. Joten et myöskään rajaa pelipalvelimesi toimintaa mitenkään. Farssi.net vastaa palvelinraudan ylläpidosta, jolloin sinulla ei kulu aikaa turhanpäiväiseen hallintaan.

Tarjoamme GameHost Pro tuotteisiin mahdollisuuden tilata palvelin laskulla, ilman korttimaksua tai paypalia. Näissä tapauksissa ole erikseen yhteydessä asiakaspalveluun, ennen tuotteen ostoa. Palvelin laskutetaan vuodeksi eteenpäin. Luonnollisesti voit ostaa myös palvelun kuukaudeksi kerrallaan käyttäen pankkikorttia tai paypal tunnuksia.