Farssi.net Minecraft Serveri

Unohda "plus" ja muut "premium" palvelimet. Täällä kaikki se erikoisuus kuuluu ihan normaaleihin palvelimiin. Farssin Minecraft palvelimet ajetaan I9-9900k prosessoreilta ilman muisti, slot tai CPU core rajoituksia. Kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa. Helppokäyttöisestä hallintapaneelista löytyy kaikki yleisimmät minecraftin versiot, jotka saat käyttöösi yhdellä klikkauksella. Voit valita minecraft palvelimeksi bedrock serverin, tai vanhan orginaalin Java serverin.Tietoa huoltajille...

Skaalaa palvelintasi ilman rajoja

Palvelin asennetaan 5Gb muisti asetuksilla oston yhteydessä. Mikäli palvelin kaatuu muistin puutteeseen, voit pyytää muistia palvelimellesi lisää tarpeen mukaan (vain java versiossa bedrockissa ei ole käyttölimittä.). Sydämenä sykkii I9-9900k prosessori ja tallennustilana on NVMe levyt.

FTP & File Manageri

Hallitse palvelintasi Farssin hallintapaneelin kautta tai omalla FTP clientillä. Voit yhdistää palvelimesi vaikka windowsiin omaksi kansioksi FTP :n välityksellä.

MySQL tietokanta

Kaikkiin palveluihimme kuuluu oma MySQL tietokanta. Tarvittaessa voit siis tallentaa tänne tietoa eri plugineista.

Pika-asennettavat palvelintiedostot

Voit vaihtaa halutessasi palvelimen pohjaa vanillasta spigottiin, bukkittiin tai paperiin. Halutessasi voit asentaa myös palvelimelle plugineja suoraan valmiista listasta nappia painamalla!

TCadmin hallintapaneeli

TCadmin on alan kiiltävin hallintapaneeli. Voit hallita pelipalvelintasi hyvin helposti, ihan vaikka puhelimella. Hallintapaneelin kautta käynnistät, suljet ja muokkaat palvelintasi.

Server Backupit

Älä luota siihen, että pitäisimme backuppeja palvelimestasi. Voit itse siirtää palvelimesi tiedostot omaan googledriveen talteen.

Valitse oma MINECRAFT serverisi

Java alk. 3.33/kk (vuodeksi)
  • - RAJOITTAMATON RAM alk. 5Gb
  • - 24/7 päällä
  • - TCadmin hallinta Modit ja pluginit valmiina
  • - Automaattinen plugin ja jar installeri.
  • - Sijaintina SUOMI
tilaa minecraft:Java palvelin
Bedrock alk. 3.33/kk (vuodeksi)
  • - Ei rajoituksia
  • - Cross-platform tuki
  • - 24/7 päällä
  • - TCadmin hallinta
  • - Sijaintina SUOMI
tilaa minecraft:bedrock palvelin

UKK

Minecraft on alunperin tehty Javalla tietokoneille. Näinpä java versio on jäänyt "orginaaliksi" minecraftin versioksi tietokoneilla. Jos käytät minecraftin "java" clienttiä, joudut myös käyttämään java versiota palvelinohjelmistosta. Minecraftin Bedrock versio on taas Microsoftin julkaisema versio pelistä. Bedrock versiota voit pelata esim puhelimella tai tabletilla, kuin myös konsolilla. Bedrock versiota EI voi pelata minecraftin java clientillä, vaan clientti pitää ladata Microsoftin storesta. Käytännössä jos pelaat minecraftiä jollain muulla alustalla kun PC :llä, käytät bedrock versiota. Mutta voit luonnollisesti pelata tätä myös tietokoneella!
Kyllä! Kumpaakin Bedrock ja Java versiota palvelimesta voit modata itse sellaiseksi kun itse haluat. Saat palvelimeen FTP yhteydet ja voit käyttää myös hallintapaneelin tiedostonsiirto ominaisuutta. Muista kuitenkin, että meidän tehtävämme on tarjota sinulle pelipalvelin EI auttaa sinua modaamaan sitä. Ohjeet osiostamme löytyy kuitenkin jonkin verran ohjeita aiheeseen liittyen. Myös google on täynnä minecraftiin liittyvää materiaalia!
Käytämme palvelimien hallintaan TCAdmin pelihallinta sovellusta. Käytännössä hallintapaneelista löytyy kaikki, mitä pelipalvelimen pyörittämiseen tarvitsee. Hallintapaneeli on webselaimen kautta käytettävä sivusto, josta pystyt hallitsemaan omaa pelipalvelintasi. Käytännössä pelipalvelimesi pyörii aivan samalla tavalla, kuin pyörittäisit sitä omalla koneella. Se on päällä silloin kun haluat ja miten haluat. Toisaalta sinun ei tarvitse sammuttaa sitä yöksi, jos et välttämättä halua. Hallintapaneelin tarkoitus on helpottaa palvelimen hallintaan liittyviä jokapäiväisiä toimintoja.
Tarkoituksena Farssin GameHost sivulla on tuottaa palvelimet farssi.net yhteisön ylijäävältä palvelinraudalta. Pelipalvelinten myynnin ansiosta pystymme kasvattamaan omaa kapasiteettiamme ja pienentää/nollata palvelinten pyörittämisestä aiheutuvia kustannuksia. Meillä ei ole tarkoitus hyötyä sinun palvelimestasi rahallisesti. Maksat palvelimestasi reilusti vain omakustannehinnan. Rajaton palvelin tarkoittaa juuri sitä mitä se on. Emme rajoita palvelimesi toimintaa miltään osin. Voit pyytää meiltä lisää muistia palvelimen toimintaan, jos palvelin kaatuu muistin puutteeseen. Emme rajoita palvelimesi prosessorin käyttöä tai muutakaan toimintaa. Olet saattanut tottua tälläiseen muita operaattoreita käyttäessäsi. Jokaisessa dedikoidussa palvelimessa on muistia aina 128Gigaan asti, joten yksittäisellä palvelinprosessilla tuskin tuokaan tulee ongelmaksi. Luonnollisesti tavoitteenamme on, että jokainen asiakas maksaa palvelustaan omakustannehinnan. Jos palvelimesi räjähtää käsiin käyttökustannusten kanssa, niin tulemme kyllä aina juttelemaan sinun kanssa asiasta. Tästä ei tuskin minecraftin kanssa pelkoa ole!