Farssi.net - GameVPS

Farssin GameVPS palvelut on tarkoitettu raskaiden pelejen kohdistettuun ajamiseen. GameVPS tuotteet on ajettu prosessoreilta, jotka ovat huomattavasti normaali VPS tuotteita nopeampia ydin nopeuksiltaan. GameVPS tuotteet on tarkoitettu korvaamaan Dedikoidun palvelimen tarve pelipalvelinten ajamiseen.

GameVPS pystyy tarjoamaan hintaluokkiinsa verraten usein jopa dedikoitua palvelinta enemmän vääntöä.

Kaikki GameVPS palvelut tulevat esiasennetulla Windowsilla (halutessasi voit asentaa myös linuxin)! Vastaat itse windowsin lisenssoinnista.

Tuote asentuu automaattisesti, heti maksun jälkeen!

Farssi.net

Farssi luonnollisesti käyttää omia palveluitaan, joten GameVPS käyttö on vain luonnollista. Hajautamme palvelumme GameVPS käyttöliittymän kautta pitkin suomea ja ranskaa.

Core

Farssi on täyttänyt kaikki toiveemme hostin suhteen, palvelin pyörii kuin unelma ja asiakaspalvelu pelaa hyvin!

PelikenttäRP

Liittyminen Farssin kulttiin lykkääntyi pitkälti Farssin asiakaspalvelija Masin päivittäisestä ahdistelusta ja häirinnästä. Angellfallin pistettyä tämän pikkukusipään ruotuun päätin viimein hyväksyä vääjäämättömän kohtalon, ja liittyä tähän autistien sikarikerhoon.

KaupunkiRP

KaupunkiRp käyttää Farssin GameVPS ympäristöä oman yhteisön ylläpitämiseen. Farssin toimintavarmat palvelimet takaavat meille ongelmattomat pelit, sekä runsaasti suoritustehoa!

PohjolaRP

PohjolaRP käyttää Farssin GameVPS ympäristöä oman yhteisön palvelimen pyörittämiseen.

ReasonRP

ReasonRP käyttää Farssin GameVPS ympäristöä oman yhteisön palvelimen pyörittämiseen.

HellCity

Vaihdoimme oman dedikoidun palvelimen Farssin GameVPS palvelimeen ja olemme saaneet näin turvattua palvelimen toimivuuden. Käytämme palvelinta yhteisön, TS3 ja MySQL palvelimen pyörittämiseen.

Otava

Otava yhteisö käyttää Farssin GameVPS3 ympäristöä oman yhteisön palvelimen pyörittämiseen.

HardLife

HardLife käyttää Farssin GameVPS ympäristöä oman yhteisön palvelimen pyörittämiseen.

GameVPS paketit

Paketti
CPU(V coret)
HDD(tyyppi)
RAM
DDoS Suojaus
Sijainti
Hinta
GameVPS 1
AMD Ryzen 7 3800X(3 vCorea)
100Gb (NVMe)
8Gb DDR4 ECC 2666MHz
Jatkuva
Ranska/Saksa
39.90€/kk
( + 5€ asennus)
GameVPS 2
Suosituin
AMD Ryzen 7 3800X(4 vCorea)
160Gb (NVMe)
14Gb DDR4 ECC 2666MHz
Jatkuva
Ranska/Saksa
59.90€ /kk
( + 5€ asennus)
GameVPS 3
I9-9900K(4 vCorea)
160Gb (NVMe)
23Gb DDR4 ECC 2666MHz
Basic
Suomi
39.90€ /kk
( + 5€ asennus)

GameVPS UKK

GameVPS on virtualisoitu ympäristö, joka toimii halutulla käyttöjärjestelmällä dedikoidulla palvelintietokoneella. Nämä ympäristöt on tarkoitettu isoja prosessoritehoja vaativien pelejen ajamiseen, joten palvelinrauta on valittu sen mukaisesti(AMD Ryzen 7 3800X ja I9-9900K CPU:t). Lähtökohtaisesti prosessoritehoa on HUOMATTAVASTI enemmän, verraten normaaleihin VPS palveluihin. GameVPS palveluun asennetaan vakiona Windows server 2019, mutta voit vaihtaa sen myös linuxiin, mikäli näin haluat.

Oman palvelimen hallintaan saat tunnukset hallintapaneeliin, josta pystyt hallitsemaan palvelintasi täysin. Pystyt pysäyttämään, käynnistämään ja uudelleenasentamaan palvelimesi. Hallintapaneelin kautta pystyt myös luomaan etäyhteyden suoraan palvelimeesi, vaikka menettäisit windows remote yhteyden, tai SSH yhteyden. Luonnollisesti myös vähemmän tarvitut ominaisuudet, kuten imagejen mounttaus löytyy.

Kyseessä on täysin sinun hallitsema alusta, sinä päätät miten palvelimen tehoja käytät. Asennat itse kaikki ohjelmat käyttöjärjestelmää lukuunottamatta palvelimelle.
GameVPS taklaa isoimman ongelman mikä monella peliyhteisöllä on. Palvelulta halutaan hallintaa, normaalien VPS palvelimien prosessorivääntö ei riitä ja dedikoidun pavelimen hankkiminen on rahan haaskausta asennuskustannuksissa, sekä tehoista jää suuri osa harakoille. GameVPS palvelu päästää sinut suuritehoisten prosessorien äärelle, ilman, että joudut maksamaan tuosta turhasta tilasta, jota et ikinä käytä. Käytännössä saat siis halvemmalla kun pienen dedikoidun palvelimen hinnalla käyttöösi samat tehot, mitä saat, kun ostat bulkeimman dedin palvelimen pyöritystä varten.

GameVPS tuo sinulle huomattavasti etua perinteisiin vaihtoehtoihin nähden:

Käyttöönotto
Palvelun käyttöönotto on nopeaa, saat sen käyttöösi välittömästi maksun varmennuttua. Usein perinteisiltä operaattoreilta palvelinta tilatessa, joudut odottelemaan jonkin aikaa, ennen palvelimen käyttöönottoa. GameVPS myös tarjoaa TODELLA nopean käyttöjärjestelmän käyttöönoton.

Hinta & teho
Koko GameVPS tuotteen hienous piilee tässä: Suuritehoinen palvelin jaetaan pienempiin osiin, ilman, että palvelimen tehokkuudesta joudutaan tinkimään. Ajamasi pelipalvelinohjelmisto pyörii siis täysin yhtä nopeasti, kun se pyörisi GameVPS palvelimesi CPU :ta vastaavalla dedikoidun palvelimen CPU :lla. Jos kuitenkin ajaisit omaa i9-9900k palvelinta, joka on "dedikoitu", maksaisti lystistä suomessa n. ~80€/kk Hetzneriltä. Palvelimesi kapasiteetistä jää n. 80% käyttämättä, joten GameVPS palvelun kanssa, et joudu maksamaan ilmasta, mutta saat silti parhaimmat tehot käyttöösi. Säästät myös palvelimen "asennus" kustannuksissa.

Vahva verkko & DDoS
Pelipalvelinten pyörittämiseen liittyy usein suurimpana ongelmana ulkopuolisten lähettämät palvelunestohyökkäykset. GameVPS2 palvelu on täysin tätä varten suunniteltu ja näinollen myös sijoitettu ulkomaille, jossa suuremmatkin palvelunestohyökkäykset pystytään käsittelemään. Realistinen pitää kuitenkin olla, näillä hinnoilla, kaikki on tehty kaadettavaksi. Olemme kuitenkin itse todenneet, että suojaustaso GameVPS2 palvelulla on kiitettävä ja se riittää pysäyttämään enimmät hyökkäykset palvelintasi kohtaan. Ajamme tällä tuotteella käytännössä kaikki omat palvelumme, ilman minkäänlaisia ongelmia. Ping GameVPS2 palvelimiin on internet liittymästäsi riippuen n. 70ms.

GameVPS yhdistää kummankin maailman parhaat palat. VPS palvelimien skaalautuvuuden ja käyttömukavuuden dedikoitujen palvelimien tehoihin. Käytämme itse YHTÄ GameVPS2 palvelinta ajamaan kaikki omat pelipalvelimemme. Tehoa siis ihan oikeasti riittää reilusti.

Emme rehellisesti ole vielä löytäneet peliä, jota et pysty GameVPS alustalla ajamaa täysillä tehoilla ja ongelmitta. Luonnollisesti joissain peleissä ongelmaksi saattaa muodostua palvelimen muistin määrä (esim minecraft), mutta tälläisiä pelejä varten suosittelemme suoraan ajamaan palvelimen pelipalvelinhallintamme kautta erillisenä prosessina. Kuitenkin raskaimmatkin pelit, kuten ARMA3, DAYZ, RUST, jne. toimivat moitteetta ja suurillakin pelaajamäärillä, sekä useammalla yhtäaikaisella palvelinprosessilla.
Lyhyesti: Ei ole.
Jos määränpääsi on pelipalvelimien ajaminen muutamalla sivuprosessilla, kuten MySQL palvelimella ja vaikka nettisivuilla, niin parempaa tuotetta et löydä oikeasti mistään. Tässä tuotteessa ei ole kaupallisesti yhtään mitään järkeä, joten et varmasti löydä samalla hinnalla vastaavaa tuotetta _MISTÄÄN_. Gamehost palveluissa nyt ei muutenkaan ole järkeä, niin tämä sopii tänne kuin nenä päähän. GameVPS säästää yhteisöltäsi rahaa, antaen samalla sinulle käyttöön raakaa tehoa ja käytettävyyttä.

Voit aina tulla juttelemaan meille lisää, jos sinulla on huolia tai murheita. Älä kuitenkaan usko meidän sanaan. Suuri osa suomen suurimmista peliyhteisöistä käyttää juurikin näitä palveluita omien pelipalvelinten ajamiseen. Suosittelen kyselemään! Aina voit myös tulla juttelemaan suoraan meille!

Helppo hallita

Todella helppo hallintapaneeli ja palvelimen käyttöönotto.


Tehokas alusta

Tehokkaat palvelimet yhdistyvät Farssin hallinta-alustaan, joka takaa kohdennetun voiman!


Kaikki yhdessä paikassa

Voit hallita useita palvelimia samasta paikasta. Tämä helpottaa pelipalveluiden hajauttamista ja vikasietoisuuden parantamista!