Farssi.net Valheim Palvelin

Hallitse omaa maailmaasi ja pidä se online 24/7, ilman mitään rajoituksia. Voit backupata maailmasi ja hallita palvelintasi helposti farssin hallintapaneelista. Tee oma valheim palvelin alusta alkain, tai siirrä oma valmis maailmasi omalta koneelta palvelimelle.

FTP & File Manageri

Hallitse palvelintasi Farssin hallintapaneelin kautta tai omalla FTP clientillä. Voit siirtää vapaasti vaikka oman aloitetun maailman palvelimelle suoraan ja helposti.

TCadmin hallintapaneeli

TCadmin on alan standardi hallintapaneeli ja siihen luottavat alan isoimmatkin operaattorit. Tällä hallintapaneelilla palvelun kontrollointi on helppoa ja kivaa.

Maailma Backupit

Tallenna maailmasi vaikka automaattisesti haluttuna aikana, voit myös palauttaa halutun varmuuskopion paria nappia painamalla. Voit myös ladata maailman backupit suoraan omaan google driveen, joten sinun ei edes tarvitse luottaa meihin.

Ei rajoituksia

Emme rajoita palvelimesi toimintaa mitenkään. Meillä ei ole käytössä mitään "bujetti/premium paketti" hömpötyksiä. Emme rajaa palvelimesi käyttämiä coreja tai ramin määrää mitenkään. Saat palvelimesi käyttöön ne tehot, mitä sen ajaminen täysillä vaatii. Ei muttia.

ValheimPlus

ValheimPLUS asennus omalle palvelimellesi vain nappia painamalla! Voit muokata palvelimen bitratea ja vaihtaa pelaajapaikkoja yli 10 pelaajan. Voit säätää hyvin laajaa kirjoa palvelimen toiminnasta.

I9-9900k

Käytämme aina tehokkaimpia palvelinrautoja, joita pelikäytössä kannattaa käyttää. Tällähetkellä käytössämme on I9-9900k CPU :lla varustettuja palvelimia. Lisäksi näistä löytyy luonnollisesti NVMe levyt ja DDR4 muistit.

alk. 3.33/kk (vuodeksi)
  • - Laajat Ohjeet
  • - 24/7 päällä.
  • - Ei slot, muisti tai CPU rajoituksia.
  • - Backupit ja automaattiohallinta.
  • - TCadmin hallinta.
  • - Sijaintina SUOMI.
Tilaa Valheim palvelin