Farssi.net Valheim Palvelin

Hallitse omaa maailmaasi ja pidä se online 24/7, ilman mitään rajoituksia. Voit varmuuskopioida maailmasi ja hallita palvelintasi helposti Farssin hallintapaneelista. Luo oma Valheim-palvelimesi alusta alkaen tai siirrä olemassa oleva maailma koneeltasi palvelimelle. Farssin palvelimet tukevat myös kätevästi ristiin alustojen käyttöä, joten voit halutessasi käyttää palvelinta myös pelikonsolilla.

FTP & Tiedostonhallinta

Hallitse palvelintasi Farssin hallintapaneelin kautta tai omalla FTP-asiakasohjelmallasi. Voit siirtää helposti oman aloitetun maailmasi suoraan palvelimelle.

TCadmin hallintapaneeli

TCadmin on alan standardi hallintapaneeli, jota suuret toimijatkin luottavat. Tämän hallintapaneelin avulla palvelun hallinta on helppoa ja miellyttävää.

Maailman varmuuskopiot

Tallenna maailmasi automaattisesti haluttuina aikaväleinä, ja voit myös palauttaa haluamasi varmuuskopion muutamalla klikkauksella. Voit myös ladata maailman varmuuskopiot suoraan omaan Google Driveen, joten sinun ei tarvitse luottaa meihin.

Ei rajoituksia

Emme rajoita palvelimesi toimintaa millään tavalla. Meillä ei ole "budjetti-/premium-paketti" temppuja. Emme rajoita palvelimesi käyttämiä ytimiä tai muistia millään tavalla. Saat palvelimesi käyttöön täyden tehon, jota sen suorituskyky vaatii. Ei jos'eja tai mut'eja.

ValheimPlus

Asenna ValheimPLUS omalle palvelimellesi yhdellä napin painalluksella! Voit säätää palvelimen bittivirtaa ja muuttaa pelaajapaikkojen määrää yli 10 pelaajalle. Sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja palvelimen toiminnan hienosäätämiseksi.

I9-9900k

Käytämme aina tehokkaimpia palvelinlaitteistoja, jotka soveltuvat pelikäyttöön. Tällä hetkellä käytössämme on palvelimia, joissa on I9-9900k -suoritin. Ne sisältävät myös NVMe-levyt ja DDR4-muistit.

alk. 3.33/kk (vuodeksi)
  • Laajat ohjeet
  • Online 24/7.
  • Ei slot-, muisti- tai CPU-rajoituksia.
  • Varmuuskopiot ja automaattinen hallinta.
  • Konsoli- ja PC-tuki
  • Sijaintina SUOMI.
Tilaa Valheim palvelin