WOo-f-Hoo Klarna on saatu vihdoin ympättyä farssin gamehost palveluihin. Tämä mukavoittaa HUOMATTAVASTI tiettyjen palveluiden käyttöä. Tässä pääkohdat!

Osamaksut
Kuten suurinosa varmasti tietää, niin palveluiden hinta tippuu todella huomattavasti, mitä pidemmälle ajalle tuota palvelua ottaa. Pointti on siinä, että palvelin saadaan varattua pitkäksi ajaksi asiakkaan käyttöön. Näissä summa saattaa könttänä nousta kuitenkin useamman kympin suuruiseksi, vaikka jaettuna vuoden kuukausille, tuo hinta olisikin pieni. Klarnan kautta tuo osamaksun jakaminen onnistuu nyt niin, että me saamme tuon rahan palveluiden maksuun ja sinä voit maksaa tuota palvelua sitten esim kuukausittain. 

Maksa myöhemmin

Olet pyörittämässä palvelinta, mutta oikea elämä täräyttää vasten kasvoja. Sähkölasku oli jäykkä, ja luonnollisesti se lienee vähän tärkeämpi, kuin pelipalvelin. No problem. Voit nyt jatkaa palvelimen pyörittämistä normaalisti ja maksaa laskun esim kuukauden viivellä. Suhteellisen bueno.

Pankki- ja Kortti- verkkomaksut

Klarnan kautta onnistuu nyt maksaminen suoraan verkkopankista. Et siis erikseen tarvitse pankkikorttia maksamiseen. Toki voit myös maksaa sillä pankkikortilla. Sinä valitset. 

Klarna EI TUE automaattisia maksuja!

Moni on totunut maksamaan laskunsa automaattisesti paypalia käyttäessään. Klarna EI tue automaattisia maksuja. Sinun pitää siis aina erikseen valita maksettava lasku tililtäsi ja siirtyä siitä sitten käyttämään klarnaa, jossa voit valita ylläolevista ratkaisuista. Klarnaa voi kuitenkin käyttää esim saldon tallettamiseen, jolloin saldolla voi kuitata maksuja automaattisesti palvelun sisäisesti!

 

 

Herneet ulos

Enkelitiistai, kesäkuu 13, 2023

« Takaisin