No morjes. Vähään aikaan ei ole uutisia tullut lätkittyä, toisaaltas suurempaa tarvettakaan ei ole ollut. Kummempia ei ole tapahtunut, homma menee omalla painollaan. Nyt kuitenkin hieman muutosta ilmassa ja tästä saattaa jotain kukkasia myös sivuilla muille ihmisille aiheutua. 

Kiitos googlen, mainosten, ja palvelusta kertovien ihmisten, farssi.net/gamehost palvelut ovat alkaneet vallata palstatilaa ruotsissa ja virossa. Toki suurista määristä ei puhuta, mutta jonkinverran meillä asiakkaita myös näistä maista on tullut. Olenkin alkanut kääntää sivuja eri kielille ja tehdä muutenkin sivujen kääntämisestä tulevaisuudessa jonkinverran helpompaa. Tästä syystä, joiltain sivuilta voi jotain puuttua, tai olla väärin kirjoitettuna. ILMOITTAKAA SIITÄ! Kiiiiiiitos.

Vaikka palvelumme jokseenkin vermasti laajenee jatkuvast, mutta pyrimme silti pitämään palvelimien keskittymän suomessa. Kaikista pohjoismaista on suhteellisen hyvä PING Suomeen. Alle 30. Tämä tekee myös osittain varmasti farssista suhteellisen houkuttelevan paikan hostailla omia pelipalvelimia. 

 

-Angeltorstai, tammikuu 4, 2024

« Takaisin