Kuinka korjaan "Game Creation Failure" -virheen yrittäessäni yhdistää palvelimeeni?

"Game Creation Failure" -virhe näyttää johtuvan ongelmasta tiedostossa enshrouded_server.json.

Monet ovat raportoineet, että salasanan vaihtaminen näyttää korjaavan tämän ongelman. Kuitenkaan salasana itsessään ei ole ongelma.

Palvelimen nimen muuttaminen tässä tiedostossa, välilyönnin lisääminen tai salasanan muuttaminen kaikki vaativat, että asetustiedosto "TALLENNETAAN" uudelleen jostakin editorista tai muokkausprosessista. Tämän tiedoston tallennus näyttää olevan se, mikä korjaa "Pelin luonti epäonnistui" -virheen.

Pelkästään jonkin muuttaminen tiedostossa, tallentaminen ja sitten sen muuttaminen takaisin ja tallentaminen pitäisi ratkaista tämä ongelma.