Kuinka käytän palvelimellani whitelistiä?

Whitelist on yksinkertainen tapa suojata palvelintasi grieffaajilta ja helppo tapa määrätä ketkä voivat pelata palvelimellasi. Tässä ohjeessa kerron kuinka whitelist otetaan käyttöön ja kuinka sitä käytetään.

Whitelist on lista pelaajista, jotka voivat liittyä palvelimellesi. Pelaajia on helppo lisätä sekä poistaa whitelistiltä. Palvelimen moderaattorit (OP:t) voivat lisätä tai poistaa pelaajia whitelistiltä, moderaattoreita ei tarvitse lisätä whitelistille, vaan heillä on aina pääsy palvelimelle.

Kuinka otan whitelistin käyttöön?

Ottaaksesi tai poistaaksesi whitelistin käytöstä mene hallintapaneeliin ja mene kohtaan 'Configuration Files'. Avaa tiedosto server.properties painamalla 'Config Editor' painiketta. Kohdasta 'Whitelist', voit valita onko whitelist käytössä vai ei. Ottaaksesi whitelistin käyttöön valitse 'True', poistaaksesi whitelistin käytöstä valitse 'False'. Kun olet ottanut whitelistin käyttöön, tai poistanut sen käytöstä, käynnistä palvelimesi uudelleen hallintapaneelin avulla.

Vaihtoehtoisesti, voit ottaa whitelistin käyttöön pelin chatin avulla käyttämällä komentoa 'whitelist on'. Voit poistaa whitelistin käytöstä myös pelin chatin avulla komennolla 'whitelist off'. Samat komennot toimii myös palvelimen konsolin kautta. Huom. Otathan huomioon, että käyttääksesi komentoja pelin chatin kautta, sinun täytyy olla palvelimen moderaattori (OP).

Kuinka lisään tai poistan pelaajia whitelistiltä?

Komennot:

Lisätäksesi pelaajan whitelistille: whitelist add pelaajan_nimi

Poistaaksesi pelaajan whitelistiltä: whitelist remove pelaajan_nimi

Katsoaksesi listaa whitelistillä olevista pelaajista: whitelist list

Korvaa 'pelaajan_nimi' pelaajan Minecraft käyttäjänimellä.

Huom. Välttääksesi whitelistin rikkoutumisen, älä muokkaa manuaalisesti .json tiedostoa. Tiedoston rikkoutuminen voi estää palvelimesi käynnistämisen tai sille liittymisen.

Etkö löytänyt vastausta ongelmaasi?

Voit yrittää etsiä lisää ohjeita sivun 'ohjeet' kohdasta, tai pyytää apua discordissamme #hosting-support kanavalla.

Made by: Masi. Käyttämällä linkkiäni farssi.net, tuet minua.

• minecraft