Komentopalikat ovat hienoja redstone -työkaluja, mutta ne ovat oletusarvoisesti poissa käytöstä. Sinun tulee olla moderaattori (OP), sekä creative tilassa käyttääksesi komentopalikoita. Jos tiedät mitä teet, ota ne käyttöön!

Ottaaksesi komentopalikat käyttöön sinun tulee vain hallintapaneelista muokata server.properities -tiedostoa.

Etsi tiedostosta enable-command-block ja muuta arvo todeksi.

Komentopalikoiden käyttö

Komentopalikoita ei löydy luovan tilan repusta, vaan sinun tulee käyttää /give -komentoa.

Antaaksesi komentopalikan käytä seuraavaa komentoa /give (pelaaja) minecraft:command_block.

Kun sinulla nyt on komentopalikka repussasi, sinun pitäisi pystyä asettaa se maailmaan. Oikealla hiiren painikkeella pääset käsiksi komentopalikkaan.

Etkö löytänyt vastausta ongelmaasi?

Voit yrittää etsiä lisää ohjeita sivun 'ohjeet' kohdasta, tai pyytää apua discordissamme #hosting-support kanavalla.

Made by: Joonab. Käyttämällä linkkiäni farssi.net, tuet minua.

• minecraft