Valheim palvelin tulee valmiiksi "configuroituna" sinun itse valitsemilla asetuksilla. Palvelinta tilatessa päätät minkä salasanan ja nimen palvelimelle haluat asettaa. Se ei kuitenkaan estä sinua myös jälkikäteen muuttamasta niitä. Sama koskee myös maailman nimeä. Jos tahdot pelata palvelimella pelikonsolilla, kuten XBOX, niin sinun tulee ottaa "crossplay" asetus käyttöön.

Valheim serverin nimen, maailman ja salasanan muokkaaminen.

1. Kirjaudu sisään hallintapaneeliin. https://hallinta.farssi.net
  2. Navigoi oman valheim palvelimesi sivulle, josta voit käynnistää ja stopata palvelinta.
  3. Valitse vasemmalta komentorivi.
  4. Valitse haluttu komentorivi ja muutettavat asetukset aukeavat alle.
  5. PAINA APPLY

Palvelusi käynnistyy uudelleen aina asetuksia tallennettaessa.

• pelipalvelimet, valheim
  • 1 käyttäjistä hyötyivät artikkelista