Framework 3.5 asentaminen

1. Aukaise "Server Manager" palvelimen hallinta paneeli
  2. Navigoi oikeaan ylänurkkaan kohtaan "Manage" ->"Add Roles and Features"
  3. Paina sitten avautuneen ikkunan alareunassa olevaa "Next >" näppäintä niin monta kertaa kunnes olet "Features" kohdassa josta valitset Framework 3.5 ja paina "Next >"
  4. Kun olet painanut seuraavan ikkunan "Install" näppäintä Framework 3.5 pitäisiä asentua mutta jos päädyt jonkin laiseen virhe koodiin seuraa seuraavaa ohjetta.

Framework 3.5 asentaminen ei onnistunut

Jos olet päätynyt jonkinlaiseen virhe koodiin edellisen ohjeen jälkeen sinun täytyy ladata windowsin asennus media jostakin lähteestä jotta voit suorittaa asennuksen onnistuneesti.

1. Lataa windows asennus media (.iso)
  2. Aukaise (.iso) tiedosto
  3. Seuraa edellistä ohjetta "Install" kohtaan asti, paina "Specify an alternate source path"
  4. Kirjoita uuden aukeavan ikkunan "Path:" kohtaan "X:\Sources\SxS", mutta sinun tapauksessa et kirjoita "X" kirjainta "Path" kohtaan vaan kyseisen asennus median aseman kirjaimen jonka löydät "Resurssienhallinnasta"

Ohjeet videon muodossa

Jos et halua lukea tai katsoa kuvia apuna voit myös katsoa seuraavan videon

-- Alokas66

• .NET Framework 3.5