Fproxy on dynaaminen ympäristö, jolla suojellaan palvelimen verkkoliikennettä hyökkäyksiltä.  Järjestelmä käyttää hyväkseen osittain CloudFlaren reittipisteitä filtteröidäkseen liikennettä. Joskus operaattorien perus DNS palvelimet jäävät pahasti jälkeen ja käyttäjien yhteys palvelimeen vaarantuu. Valitettavasti tähän ei ole muuta apua kun käyttäjän DNS asetusten muuttaminen nopeampiin palvelimiin. Muutos täytyy tehdä manuaalisesti, mikäli ongelmia ilmenee. Lyhyet ohjeet alla.

1. Navigoi windowsin verkko asetuksiin

2. Valitse ominaisuudet
  3. Valitse ensin muokkaa ja avautuvaan kenttään täytämme IPv4 Ensisijainen ja toissijainen DNS kentät.
    Valitut palvelimet ovat:
    - 1.1.1.1 (Cloudflaren primary DNS palvelin, koska käytämme cloudflaren yhteyksiä tämä on nopeampi)
    - 8.8.8.8 (Googlen primary, jos jotain katastrofaalista tapahtuu)
  4. Tyhjennetään koneesi DNS cache, jotta koneellesi haetaan tiedot uudelleen asetetuista osotteista. Joskus sinun myös pitää käynnistää tietokone uudelleen tässä kohdassa.
    Avaa komentokehoite ja kirjoita komento:
    ipconfig /flushdns​

Voit nyt kokeilla yhteyttä uudelleen. Usein servereiden omistajille on jaettu linkki formaattia https://*serverilyhenne*con.fproxy.eu sinun tulisi pyrkiä käyttämään tätä linkkiä jatkossa aina palvelimelle yhdistämiseen. Näin yhteysosoitteesi ovat aina uusimpia mahdollisia.

• fproxy dns
  • 3 käyttäjistä hyötyivät artikkelista