Kuinka annan moderaattori (OP) oikeudet Minecraft palvelimellani?

Operaattorit ovat pelaajia, joilla on kehittyneet palvelimen käyttöoikeudet. Ulkoisia plugineita tai modeja ei tarvita

Operaattoreilla on oikeudet palvelimen pysäyttämiseen, pelaajien potkimiseen/kieltämiseen, pelimuotojen tai vaikeuksien vaihtamiseen, reppujen tyhjentämiseen, teleporttiin ja jopa muiden pelaajien asettaminen operaattoriksi.

Pääsy kaikkiin näihin edistyneisiin komentoihin operaattorit voivat helposti pilata palvelinta tai "huijata".

Operaattorioikeudet kannattaa siis antaa vain luotettaville pelaajille

Operaattorioikeuksien tasot

1. Tason operaattorit voivat vain ohittaa syntymäpaikkasuojan

2. Tason operaattorit voivat ohittaa syntymäpaikkasuojan ja käyttää /clear, /difficulty, /effect, /gamemode, /gamerule, /give, /summon, /setblock sekä /tp, myös voi muokata komentopalikoita.

3. Tason operaattorit voivat tehdä kaikki yllämainitut, sekä lisäksi käyttää /ban, /deop, /kick sekä /op komentoja.

4. Tason operaattorit voviat tehdä kaikki yllämainitut, sekä lisäksi käyttää /stop komentoa.

Pelaajien operaattorioikeuksien tasoa pystyy muokkaamaan ops.json tiedostosta.

Kuinka moderoida palvelinta?

Ohjeet löydät tästä linkistä.

Operaattorioikeuksien antaminen

Oikeudet voi antaa kolmella eri tavalla.

1. Palvelimen konsoliin kirjoittamalla /op (pelaaja)

2. Pelin sisällä chattiin kirjoittamalla /op (pelaaja). Tähän kuitenkin vaaditaan että sinulla itselläsi on jo toisen tason operaattorioikeudet.

3. Lisäämällä pelaajan tiedot ops.json tiedostoon.

Oikeuksien poistaminen tapahtuu komennolla /deop (pelaaja).

Voit tarkistaa listan operaattoreista ops.json tiedostosta.

Etkö löytänyt vastausta ongelmaasi?

Voit yrittää etsiä lisää ohjeita sivun 'ohjeet' kohdasta, tai pyytää apua discordissamme #hosting-support kanavalla.

Made by: Joonab. Käyttämällä linkkiäni farssi.net, tuet minua.

• minecraft
  • 2 käyttäjistä hyötyivät artikkelista