Oman maailman käyttö Java-palvelimellani

Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka käytät omaa maailmaasi Minecraft: Java palvelimellasi!

Kuinka löydän yksinpeli maailmani?

Löydät yksinpelissä pelaamat maailmasi tietokoneesi kansiosijainnista:

C':\Users\[Käyttäjä]\AppData\Roaming\.minecraft\saves'

Ennen kuin siirrät oman maailmasi palvelimelle...

1. Varmista että olet siirtämässä oikeaa haluamaasi maailmaa.
    Siirtäminen saattaa kestää jonkin aikaa, joten varmista, että olet siirtämässä oikeaa maailmaa ennen kuin jatkat eteepäin. Tällä tavalla säästät aikaa.

2. Onhan palvelimesi sammutettu?
    Palvelimen sammuttaminen on pakollista ja sitä erittäin vahvasti suositellaan, jotta palvelin ei rikkoutuisi.

3. Kuinka suuri maailma kansiosi on?
    Tämä tieto auttaa valitsemaan siirtotavan.

4. Mikä palvelin tyyppi ja/tai Minecraft versio oli käytössä maailmaa luodessa?
    Sinulla täytyy olla nämä tiedot, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset palvelimeen ennen palvelimen uudelleenkäynnistämistä.

Mitä käytän maailman siirtämiseen?

Maailman koosta riippuen siirtotapa on päätettävissä.

Ensisijaisesti suositeltu tapa on FTP:n käyttäminen, jotta kaikki varmasti toimii niin kuin pitääkin. Suurta maailmaa siirtäessä FTP on välttämätön keino.

Pienemmän maailman (Alle 2GB) voi siirtää turvallisesti myös käyttämällä hallintapaneelin 'Tiedostohallintaa'.

Kuinka tiedän maailman koon?

Tietokoneellasi tiedostoa katsellessa, kun right-clickkaat tiedostoa ja valitset 'Properties' tai 'Ominaisuudet' näet tiedoston koon.

Kuinka siirrän maailmani käyttämällä FTP:tä?

Ensimmäisenä valitse kansio, jonka haluat siirtää ja uudelleennimeä se (mikäli pakollista) sen nimiseksi kuin haluat. Esimerkiksi, jos haluat maailman nimen olevan "MasinMaailma2021", niin vaihda kansion nimeksi "MasinMaailma2021".

Mikäli käytät Windowsia, suosittelemme käyttämään WinSCP sovellusta, FTP sovelluksena.

Mikäli käytät macOS, suosittelemme käyttämään FileZilla sovellusta.

Mikäli käytät Linuxia, voit valita vapaasti kumman vain haluat.

Etkö löytänyt vastausta ongelmaasi?

Voit yrittää etsiä lisää ohjeita sivun 'ohjeet' kohdasta, tai pyytää apua discordissamme #hosting-support kanavalla.

Made by: Masi. Käyttämällä linkkiäni farssi.net, tuet minua.

• minecraft