Farssi.net CS2 SERVERI

Se vaan nyt on ihme, että tätä peliä tarvitsee erikseen esitellä. Siksi emme esittele.

Farssin Counter Strike serverit ajetaan suomesta. Niissä ei ole mitään bullshitti CPU, RAM tai pelaajaslot rajoituksia. Serverit ajetaan I9-9900k raudoilta. Jos et tiedä mikä se on, niin se on 'FAST AS FUCK BOIIIIIII'. Saat itse päättä millä tickratella serveriä ajat. Saat itse päättää onko serveri public vai privaatti. Liikaa valintoja? Ei hätää. Saat itse päättää mitä plugineja ajat.

SKAALAA PALVELINTASI

Säädä slotteja itse vaikka aina sinne 64 slottiseen kattoon asti. Emme edes tiedä toimiiko CS tälläisellä pelaajamäärällä, mutta jos tarvitset lisää, niin kysele aspasta.!

FTP & FILE MANAGERI

Hallitse palvelintasi Farssin hallintapaneelin kautta tai omalla FTP clientillä. Voit siirtää vapaasti vaikka oman aloitetun maailman palvelimelle suoraan ja helposti.

MYSQL TIETOKANTA

kaikkiin palveluihimme kuuluu oma MySQL tietokanta. Tarvittaessa voit siis tallentaa tänne tietoa eri plugineista.

TCadmin hallintapaneeli

TCadmin on alan standardi hallintapaneeli ja siihen luottavat alan isoimmatkin operaattorit. Tällä hallintapaneelilla palvelun kontrollointi on helppoa ja kivaa.

SERVER BACKUPIT

Älä luota siihen, että pitäisimme backuppeja palvelimestasi. Voit itse siirtää palvelimesi tiedostot omaan googledriveen talteen.!

I9-9900k

Käytämme aina tehokkaimpia palvelinrautoja, joita pelikäytössä kannattaa käyttää. Tällähetkellä käytössämme on I9-9900k CPU :lla varustettuja palvelimia. Lisäksi näistä löytyy luonnollisesti NVMe levyt ja DDR4 muistit.

alk. 3.33/kk (vuodeksi)
  • - Rajoittamattomat pelaajapaikat
  • - 24/7 päällä
  • - TCadmin hallinta
  • - Sijaintina SUOMI
Tilaa CS2 palvelin