Farssi.net PROJECT ZOMBOID SERVERI

2021 loppupuolella ehkä trendaavin zombi survivali peli. Farssi tarjoaa Project Zomboid palvelimen sinulle suomesta ja tukevalta I9-9900k prosessorilta. Hallintapaneelina toimii alan standardi TCadmin.

SKAALAA PALVELINTASI

Voit itse päättää pelaatko Zomboidia vain kavereitten kanssa, pienellä porukalla, vai avaatko palvelimesi kaikille. Voit itse säätää vapaasti pelaajalimittiä.

FTP & FILE MANAGERI

Hallitse palvelintasi Farssin hallintapaneelin kautta tai omalla FTP clientillä. Voit siirtää vapaasti vaikka oman aloitetun maailman palvelimelle suoraan ja helposti.

MYSQL TIETOKANTA

kaikkiin palveluihimme kuuluu oma MySQL tietokanta. Tarvittaessa voit siis tallentaa tänne tietoa eri plugineista.

TCadmin hallintapaneeli

TCadmin on alan standardi hallintapaneeli ja siihen luottavat alan isoimmatkin operaattorit. Tällä hallintapaneelilla palvelun kontrollointi on helppoa ja kivaa.

SERVER BACKUPIT

Älä luota siihen, että pitäisimme backuppeja palvelimestasi. Voit itse siirtää palvelimesi tiedostot omaan googledriveen talteen.!

I9-9900k

Käytämme aina tehokkaimpia palvelinrautoja, joita pelikäytössä kannattaa käyttää. Tällähetkellä käytössämme on I9-9900k CPU :lla varustettuja palvelimia. Lisäksi näistä löytyy luonnollisesti NVMe levyt ja DDR4 muistit.

alk. 3.33/kk (vuodeksi)
  • - Rajoittamattomat pelaajapaikat
  • - 24/7 päällä
  • - TCadmin hallinta
  • - Sijaintina SUOMI
Tilaa Project Zomboid palvelin