Farssi.net Rust Serveri

Rust on hilpeän suosion saanut peli viimeaikoina. Hyvän palvelimen pyörittämisen peruspilarina on tarkat wipet ja luotettava toiminta. Hallintapaneelista ajastat wipet ja hallitset asennettavia modeja yhdellä klikkauksella.

Skaalaa palvelintasi

Jos tarvitset lisää slotteja niin niitä kyllä järjestyy! Kun palvelimesi kasvaa ja pelaajia karttuu niin voimme sopia palvelimellesi omakustanne hinnan, joka kattaa sen käyttämät resurssit. Tyhjästä palvelimesta ei tarvitse maksaa käytännössä mitään, joten voit aloittaa palvelimen pyörityksen varsin rauhallisin mielin.

FTP & File Manageri

Hallitse palvelintasi Farssin hallintapaneelin kautta tai omalla FTP clientillä. Voit yhdistää palvelimesi vaikka windowsiin omaksi kansioksi FTP :n välityksellä.

Automatisoi palvelimesi

Automatisoi palvelimesi wipet ja resetit. Voit myös automatisoida päivitykset. Palvelin päivittää myös pluginit tarvittaessa. Sinun ei tarvitse huolehtia kuin automatisaation asetuksista itse haluamallasi tavalla!

Pika-asennettavat pluginit

Voit vaihtaa halutessasi asentaa plugineita yhdellä klikkauksella. Käytössäsi on uMod arkisto, josta löytyy kaikki RUST palvelimeen asennettavissa olevat pluginit.

TCadmin hallintapaneeli

TCadmin on alan standardi hallintapaneeli ja siihen luottavat alan isoimmatkin operaattorit. Tällä hallintapaneelilla palvelun kontrollointi on helppoa ja kivaa.

Server Backupit

Älä luota siihen, että pitäisimme backuppeja palvelimestasi. Voit itse siirtää palvelimesi tiedostot omaan googledriveen talteen.

alk. 6.90/kk
  • - RAJOITTAMATON
  • - 24/7 päällä
  • - TCadmin hallinta Modi ja plugin installeri
  • - Sijaintina SUOMI
Tilaa rust palvelin