Uusi vuosi tosiaan on lähtenyt käyntiin ja ryminällä. Farssi.net/gamehost käytännössä koko viimevuoden loppupuolen alkanutkin jo pääsemään suhteellisen suuriin mittoihin. Tällä hetkellä kasvuvauhti on jo niin huimaa, että uusia palvelimia joudutaan ostamaan todella kovaa tahtia lähes viikottain. Uusien palvelimien hankkimisesta aiheutuu meille huomattava määrä kuluja, joita ei ole mitoitettu palveluiden hintoihin. Luonnollisesti gamehost on myös uusi palvelu, joten palveluiden hinnoittelu hakee myös osittain omaa linjaansa. Hintojen muutokset EIVÄT koske siis jo palvelimia omistavia asiakkaita. Jos olet serverin esim. vuodeksi ostanut ja maksanut, niin nämä muutokset eivät koske sinua. Hinnat eivät myöskään päivity seuraavalle maksukaudelle, vaan voit jatkaa palvelun tilaamista sillä hinnalla millä olet sen alunperin ostanut.

Uudet hinnat pelipalvelinten osalta: 


1kk = 6.90€ + 3€(asennusmaksu)

3kk = 19.90€ (ei asennusmaksua)

6kk = 29.90€ (ei asennusmaksua)

12kk = 39.90€ (ei asennusmaksua)

 

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja hinnanmuutokset jälleen alaspäin tulevat puheeksi, mikäli tuota uusien palvelimien sisäänostotahtia saadaan hillittyä. 

 

Kiitos kuitenkin kaikille gamehostin palveluita käyttäneille! Olette upeita! Me emme olisi ikinä pystyneet uskomaan, että palvelu, joka alkoi täysin kieliposkella, päätyisin näihin mittoihin. Teitä asiakkaita alkaa olemaan jo varsin mittavasti ja palvelimiakin jo pyörii toista tuhatta!tiistai, tammikuu 11, 2022

« Takaisin